Alen Hadrović otkriva: Evo da li su Dalila I Dejan sve isplanirali zbog POBEDE, ovo je ISTINA?!

Autor: Milica Cvetković

Zadruga

11.06.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" ulazi u sam fotofiniš, te po rečima najvatrenijih fanova tek sad kreće haos.

Alen Hadrović otkriva: Evo da li su Dalila I Dejan sve isplanirali zbog POBEDE, ovo je ISTINA?!

Foto: Instagram/alenhadrovic_, Printscreen Youtube Zadruga Ofiicial/AmiG Show

Borba za prvo mesto otkriva nova lica učesnika, a ovaj put se bivši zadrugar i novopečeni tata Alen Hadrović oglasio i progovorio o najzapaženijim takmičarima koji su obeležili ovu sezonu. Alen je otkrio da li Dalila i Car imaju perspektivu, kao i da li je ova situacija zapravo ipak pakleni plan Dragojevića.

 

 

- Što se tiče Dalile i Cara jako mi je ružan njihov odnos, prepun tenzije, svađe i ružnog ponašanja. Iskreno, kao tempirana bomba su koja preti da eksplodira svake sekunde. Želim im sve najbolje, ali gledajući šta se dešava unutra, teško da ta veza ima perspektivu, pa se osvrnuo na vezu Dejana i Aleks, kao i da li misli da je ovo plan Dragojevića za pobedu:

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević

 


- Mislim da se Aleks daleko više zaljubila u Dejana. Mišljenja sam da negde Dejan nije još preboleo razvod, ali ne kao da još uvek voli Dalilu, nego prosto povređen muški ego i sujeta muška, zbog poniženja koje je doživeo od strane svoje supruge. Dalila i Dejan po mom mišljenju nisu imali plan, jer ako bi neko imao plan da mu drugi j... ženu, a on da gleda, onda su to najveći monstrumi koji su se ikada pojavili u rialitiju, a onda je istakao da se Karić pokazao kao pravi muškarac:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 


- Što se tiče Karića, ne verujem da je bilo išta sa Marijanom, apsolutno sam ubeđen u to i drago mi je što je pokazao da je veliki muškarac i ostao veran svojoj devojci Jovani, a onda se dotakao Osmakčica I Viki:

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović Marko Osmakčić Zadruga 5

 


- Osmakčić je sve osim muškarca! Jedno nevaspitano dete u telu muškarca, što se tiče bebe, uvek sam za to da se beba zadrži.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

12.06.2022 01:04

Nemojmo da se lazemo. Koja porodica bi bila srecna da za snaju imaju zenu koja se bavila, bavi.. prostitucijom , samo zato sto je trudna ?

Penzioner

12.06.2022 06:24

Ovo je veliko pozorište. Nema tamo seksa. A nema ni ljubavi. Da li ste videli neki par da se šeta držeći se za ruke ili zagrljeni. Nigde ljubavnih "francuskih" poljubaca. Samo cmok, cmok, cmokići kao deca u vrtići (u). Svi mi znamo šta je ljubav.