Obline spakovale u ZLATO, a haljina puca! JK iskopirala Seku Aleksić, pevačica vrelim izdanjem zaludela muškarce! (FOTO, ANKETA)

Autor:

Zabava

11.06.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić oduvala Jelena Karleušu provokativnim izdanjem!

Obline spakovale u ZLATO, a haljina puca! JK iskopirala Seku Aleksić, pevačica vrelim izdanjem zaludela muškarce! (FOTO, ANKETA)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović ST/P. Divac

Estradna umetnica Seka Aleksić oduvek je važila za trendseterku, a prethodnih godina napravila je ozbiljan pomak kada je modna industrija u pitanju, pa se tako mnoge koleginice ugledaju na nju, a jedna od njih je i pevačica Jelena Karleuša

Republika

Foto: Youtube.com prinscreen

Jelena Karleuša i Seka Aleksić

 

Naime, Seka je pre samo nekoliko dana napravila set fotografija u izazovnoj zlatnoj haljini, koja oduzima dah. Komentari na društvenim mrežama su se usijali, a svi su primetili Sekin novi imidž, koji mnoge podseća na pevačicu iz ranijih godina, kada se tek pojavila na sceni. Sa istim žarom i vatrom, Seka je iznela zlatnu haljinu poput prave boginje. 

Republika

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić Instagram

 

Sa druge strane, njena koleginica, Karleuša odlučila se da preuzme Sekinu ideju, samo što je ona u stilu gladijatorke, stavila nekoliko zlatnih oklopa na delove tela i napravila takođe niz fotografija, koje je objavila na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Želimo da čujemo vaše mišljenje, kojoj pevačici bolje stoji zlatna boja?

Podsetimo, ovo nije prvi put da Karleuša uzima ideje od Aleksićeve, pre nekoliko godina desio je još jedan sličan trenutak. 

- Mi se nismo direktno pomirile jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gde smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Posle toga smo se obe ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vreme odavno da sve to prestane. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade i da su nas vodile emocije. To je nekako odrastanje čoveka - rekla je za Kurir. 

Republika

Foto: Republika

Seka Aleksić

 

- Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. S njim sam stupila u prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas mirna luka. Naravno da sam ja sve njoj oprostila, a verujem i ona meni, čim nema više tih navoda u medijima, skoro deset godina. Ja sam u sjajnim odnosima sanjenim PR - ispričala je Aleksićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading