Bahata Ana Nikolić: Pevačica urlala na vozača iz petnih žila, pa u kolima napravila SKANDAL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.06.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić na sinoćnom nastupu je počela da urla na svog vozača.

Bahata Ana Nikolić: Pevačica urlala na vozača iz petnih žila, pa u kolima napravila SKANDAL! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Prošle noći pevačica Ana Nikolić imala je nastup na jednom beogradskom splavu, a tom prilikom, pored kašnjenja od nekih sat vremena, došla je u potpuno nervoznom izdanju. Portal Republika.rs bio je na licu mesta i zabeležio zanimljive kadrove, kao i na koji način se Nikolićeva obraćala vozaču, a verujte da je bilo baš napeto. 

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ana Nikolić pesme

 

Nakon što se pristigla ispred prestoničkog splava, Ana je nekoliko minuta provela u kolima, a ne znajući da ne treba da otvori vrata, vozač je dobio žestoku povratnu, jer je samo želeo da se pevačica oseća kao prava zvezda. Nakon što je otvorio vrata skupocenog automobila, fotografi su imali priliku da zavire u Anina kola, a nakon što je to shvatila počela je da viče na vozača. 

- Zatvaraj vrata! - povikala je Nikolićeva. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Vozač Ane Nikolić

 

On je odmah potom zatvorio vrata od automobila, a Ana je nastavila da se domunđava sa muškarcem koji se našao sa njom u kolima. Nakon nekog vremena ona je izašla ispred i pozirala za fotografe, a onda i pred našim kamerama prokomentarisala neke aktuelnosti. 

- Nemam dečka ni simpatiju, ne pevam, ovo je prijateljski nastupam večeras jer je otvaranje ovog divnog splava. Kao da smo na medicinskom fakultetu, pitate me za potencijalnu mogućnost za razviće... za zaljubljivanje, pa ne. Nisam se razočarala u muškarce, nego nema muškaraca, nema problema - rekla je Ana.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Nikolić

 

Na pitanje da li je dovoljna sama sebi i ako ne, ko joj je potreban Ana je odgovorila:

- Ne. Sve moje ličnosti dok ih skupim. 

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Republika/V.Lukić

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

- Rasta i ja smo u odvratnim odnosima. Naravno da smo u dobrim odnosima čim se viđamo. Sarađivaćemo zajedno. Radim na novom projektu, zato i ne nastupam, izbegavam nastupe, radim nešto sasvim drugačije i novo. Nećemo nikad više biti zajedno. Sarađujem sa Rastom i u odličnim smo odnosima jer prosto tako mora - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading