Džastinu Biberu PARALIZOVANA strana lica! Pevač oboleo od opasnog sindroma, čini sve da se izleči! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.06.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Džastin Biber obratio se fanovima širom sveta.

Džastinu Biberu PARALIZOVANA strana lica! Pevač oboleo od opasnog sindroma, čini sve da se izleči! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/justinbieber

Popularni pevač Džastin Biber objavio je na svom Tik Tok nalogu video koji je zabrinuo njegove fanove širom sveta. Naime, on je otkrio da mu je cela strana lica paralizovana, da je oboleo od jednog sindroma, koji ga je doveo u to stanje, kao i to da veruje da će biti bolje, ali da je za sve potrebno vreme.

Republika

Foto: tiktok.com/justinbieber

Džastinu Biberu paralizivana strana lica

- Kao što možete videti po mom licu, ja imam Remzi Hant sindrom i uzrokovan je virusom koji je napao nerv u mom uhu i moje facijalne nerve i to je prouzrokovalo probleme - ne mogu da namignem na jedno oko, jedna strana lica ne može da mi se nasmeje, cela strana lica mi je paralizovana - rekao je Džastin i dodao:

Republika

Foto: tiktok.com/justinbieber

Džastin Biber o Ramsey-Hund sindromu

- Tako da za sve one, koji su besni što sam otkazao nastupe, jednostavno nisam sposoban da ih odradim. Ovo je veoma ozbiljno, nažalost, žao mi je što je tako, ali telo mi govori da usporim. Nadam se da me razumete, a ja ću ovo vreme iskoristiti da se odmorim, kako bi mi se lice vratilo u normalu. Volim vas sve i hvala vam što se strpljivi, biću bolje, potrebno je vreme da se sve sredi, ali biće sve u najboljem redu.

 

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers

♬ original sound - Justin Bieber

 

Inače, Remzi Hant sindrom se javlja kada nervni sistem napadne reaktivirani varičela zoster virus-virus ovčijih boginja, a rektiviranje ovog virusa je poznato hao herpes zoster. Remzi Hand. Remzi Hant sindrom je infekcija koja specifično zahvata jedan ili više nerava u blizini unutrašnjeg uha, a kod obolelih dolazi do paralize mišića na jednoj strani lica, bol u uhu, gubitak sluha ili zujanje u uhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading