Otac Katarine Grujić MASON? Kršteni kum pevačice potvrdio priče o bogatom biznismenu: Nosi značku na reveru sakoa!

Autor:

Zabava

10.06.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kršteni kum Katarine Grujić se poverio prijatelju da je pevačicin otac mason.

Otac Katarine Grujić MASON? Kršteni kum pevačice potvrdio priče o bogatom biznismenu: Nosi značku na reveru sakoa!

Foto: printscreen/youtube.com/ATA images

Katarina Grujić

O skandalu koji je izbio na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića i njihovom nekorektnom ponašanju prema novinarima i dalje se priča. Iako su pokušavali da se opravdaju, nisu uspeli u tome, te će ih sramota koju su sebi dozvolili pratiti dugo.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Pored zaista sramnog ponašanja mladenaca i njihovog obezbeđenja na taj dan, ono što su svi primetili jeste da niko ne zna kako se zove otac, Katarine Grujić, biznismen iz senke, koji je svojoj mezimici obezbedio život kao iz bajke.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić sa ocem Grujom

Čak ga i Gobeljina majka zna samo po nadimku - Gruja, iako je svima bilo to čudno, nekako se u onom haosu koji je nastao tog dana, to i zaboravilo.

Međutim, prijatelj kuma Grujićeve je sada otkrio ko je i šta je Kaćin otac, prenosi Objektiv.

– Prvi put sam čuo za Kaću kada sam pre par godina sedeo sa prijateljem koji ju je krstio. Ponosno mi je pokazao snimak na kome ona peva na žurki – kaže izvor pomenutih medija i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Otac Katarine Grujić

– S obzirom na to da je moj prijatelj mason, pitao sam ga da li je i Katarinin otac „dobar čovek sa dobrim glasom”, kako se oni inače predstavljaju. Odgovorio mi je da oni imaju slobodu da kažu da pripadaju bratstvu, ali da ne smeju da otkrivaju identitet „braće”. Jedino mogu da kažem da nije negirao – priča on i zaključuje:

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić

– Po svemu što sam video, Gruja se zaista ponaša kao mason. Oni imaju gospodstveno držanje, imaju puno simbola po kojima se prepoznaju, a najčešće nose malu značku na reveru sakoa u obliku cveta koji se zove nezaboravak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading