Posle demoliranja Mege, Radonjić progovorio o odlasku Voltersa!

Autor:

Sport

10.06.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac zadovoljan nakon novog trijumfa crveno-belih.

Posle demoliranja Mege, Radonjić progovorio o odlasku Voltersa!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljiv trijumf u prvoj utakmici polufinala KLS-a nad Megom, a posle meča je svoje impresije izneo Dejan Radonjić.

Posle ogromne potrošnje i napora koji su bili par dana smo iskoristili da se regenerišemo uz probleme koje smo imali sa povredama. Ušli smo u meč sa dobrim pristupom pre svega. energija je bila odlična i kvalitet se dizao tokom meča i uticaj na to je imao ambijent i atmosfera tokom meča koju su napravili navijači, koji su nas još više motivisali da odigramo jednu odličnu partiju, ne samo po parametrima, nego i generalno - rekao je crnogorski stručnjak posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Potom je istakao da nije očekivao ovakvu partiju svojih pulena nakon iscrpljujućeg finala ABA lige, a onda je upitan i da li odlazak Nejta Voltersa u SAD znači da je završio sa Crvenom zvezdom.

Sezona traje još desetak dana i tek nakon toga ćemo pričati o stvarima toga tipa - istakao je Radonjić.

Pred novinare je zajedno sa trenerom Radonjićem došao i Stefan Lazarević koji je meč završio sa 11 poena i po tri uhvaćene i ukradene lopte.

Čestitke Megi na fer i korektnoj igri. Mislim da smo imali dobru energiju i pokušaćemo da to ponovimo u nedelju - poručio je Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading