Snežana Đurišić progovorila o PREVARI, prvi put nakon što je ginekolog UHVAĆEN sa nepoznatom plavušom!

Autor:

Zabava

10.06.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić prvi put o prevari o kojoj se danima govori.

Snežana Đurišić progovorila o PREVARI, prvi put nakon što je ginekolog UHVAĆEN sa nepoznatom plavušom!

Foto: Republika

Danima unazad govori se o navodnoj preljubi ginekologa Vanje Miloševića. Naime, kako je godinama u vezi sa pevačicom Snežanom Đurišić, činjenica da je uhvaćen u društvu nepoznate plavuše, mnoge je neprijatno iznenadila, a pevačica se sada prvi put oglasila i prokomentarisala navode da ju je partner prevario.

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

- Vrlo je nepristojno i ružno, pogotovo kada se radi na način da se nešto uruši. Uvek je pitanje ''Zašto?''. Ta priča da ljudi to vole da čitaju, nije tačna. Ne priznajem to, živela sam u vreme kada se to nije radilo pa su se novine čitale. Beskrupuloznost i bezobratzluk je toliko uzeo maha da to više nema smisla, žestoko ću se pobuniti i izboriti za svoju privatnost. Ko to pokuša da naruši, videće! - priča Snežana za ''Premijeru'' i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić o navodnoj prevari

- Zaista sam imala tu sreću da sam sve po redu radila, doživljavala, preživljavala i uspevala. Verovatno jer sam počela kao devojčica koja je imala roditelje koji su je podržavali i usmeravali, tako da nemam ružnih stvari u karijeri.

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić o Merimi Njegomir

Kako sama kaže, probleme je uvek rešavala uz pomoć prijateljica i koleginica Ane Bekute i Merime Njegomir.

- Ana i ja pevamo njene pesme, naježila sam se. Mi smo generacija, bez obzira što je malo starija od mene, mi smo ovde počeli, ovo je naša kuća, tako da se oseća taj odlazak, ostavila je iza sebe i muziku i decu svoju kao potomke, puno lepuh pesama i živeće dugo kroz svoje pesme - iskrena je Snežana Đurišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krle

10.06.2022 21:28

Boze I ove babetine poludele,kome vise ona I njene godine trebaju.