OTKRIVEN UZROK: Poznato zbog čega je automobil "visio" okačen na bankinu kod Požege

Autor: Republika

Hronika

10.06.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom udesu povređen je vozač motora.

OTKRIVEN UZROK: Poznato zbog čega je automobil "visio" okačen na bankinu kod Požege

Foto: republika.rs

Mnoge prolaznike koji su se juče u popodnevnim časovima našli na magistralnom putu od Čačka ka Užicu u blizini Požege, dočekala je neverovantna scena pored puta. Automobil marke škoda "visio" je okačen na zaštitnoj bankini.

Na objavljene fotografije pojedini su imali i šaljive komentare pisajući kako je tu zabranjeno parkiranje. Međutim, pozadina priče ipak je potpuno drugačija, a automobil je završio na tom mestu jer se sudario sa motociklistom koji mu je dolazio u susret.

- Auto marke škoda koji se kretao iz pravca Užica, pod još nerazjašnjenim okonostima prešao je u levu traku nekih metar, a kojom se kretao motorista iz Požege, uredno u toj svojoj traci. Došlo je do njihovog kontakta, motociklista je "odsuljao" asfaltom oko 15 metara od mesta kontakta, a škoda oko trideset, što pokazuje brzine kretanja - kazao je za RINU, Vlade Ivanović, svedok i očevidac ovog događaja.

U ovom udesu povređen je vozač motora. Njegove povrede nisu opasne po život, a nakon opservacije zadržan je u užičkoj bolnici.

(Republika/Rina)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading