Zorica Marković došla PIJANA u emisiju? Bosa skakala po garnituri, napravila haos u studiju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković napravila je šou gostujući u jednoj emisiji.

Zorica Marković došla PIJANA u emisiju? Bosa skakala po garnituri, napravila haos u studiju! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Zorica Marković napravila je neviđeni haos na snimanju jedne emisije, kada se u jednom trenutku popela na garnituru i bosa počela da skače po njoj.

Foto: instagram.com/bozicuros

Zorica Marković u emisiji

Naime, kako se uželela pesme i muzike, pevačica je prihvatila poziv voditelja Uroša Božića da dođe na TV Hepi, u emisiju "Glamur specijal". Ona je pre samog početka emisije napravila haos ispred studija. Pevala je i igrala, te se hvalila savršenom linijom. Nakon igranja ispred studija prešla je unutra. Izula je cipele i bosa počela da skače po garnituri, dok su ostali nemo posmatrali šta će pevačica sledeće da uradi. Iako su mnogi pomislili da je Zorica pijana, ona je tvrdila da je samo vodu pila iako je njeno ponašanje govorilo nešto drugo.

- Alkohol sam liznula samo jednom u životu. Bila sam tog dana vesela i pesme su me pogodile. Vi me znate, ja ništa ne krijem - kakva sam, takva sam. Kod mene, bre, nema foliranja. Ja sam žena iz naroda i zato me svi i vole. Neću tu da se prenemažem, ako mi se igra, ja ću da igram, ako mi se skida, ja ću da se skinem. To sam ja - rekla je Zorica.

 

 

Inače, pevačica i bivša zadrugarka je otkrila šta je sve doživljavala nakon rijalitija u kojima je učestvovala mnogo puta.

- Bila sam učesnik u mnogim rijalitijima i uvek ima tih fanatika koji podržavaju jedne, druge... Bilo je toliko ogavnih stvari tipa "Vući će ti se creva po ulici, skupljati mozak... ", morbidne stvari. To me je uvek deprimiralo. Nisam verovala da ljudski mozak može tako nešto da izgovori ili napiše. Zarad čega - rekla je pevačica, pa se osvrnula na sadašnju "Zadrugu 5", te oštro osudila sve žene u Beloj kući:

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković o rijalitiju

- Tamo se ne zna ni ko koga ni šta, kako. Tamo su muškarci postali jezivi. Seks je prisutan kao nikad, promenili su uloge. Ja ne vidim tamo nijednog muškarca. Sve žene su odozgo u odnosu, a oni leže kao da čitaju novine i kao petao kad siđe s koke, malo prstićima dole, a one nogama rade. Ja samo to vidim, to nije bilo ni u jednoj sezoni. Žene su tamo katastrofalne, to, bre, sve treba tući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading