Ana Nikolić otkrila sve o odnosu sa Rastom: Imali su burne svađe i skandalozan RAZVOD, a sada je ovakva situacija (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

11.06.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić za Republika.rs govori o Stefanu Đuriću Rasti.

Ana Nikolić otkrila sve o odnosu sa Rastom: Imali su burne svađe i skandalozan RAZVOD, a sada je ovakva situacija (VIDEO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ana Nikolić upriličila je otvaranje jednog splava, a došla je u neobičnoj kombinaciji. Haljina puna cirkona je naglasila njen tanak struk.

Pevačica je rekla da ne nastupa više, ali sada je napravila izuzetak. Kada je u pitanju ljubav, još uvek nema nekih novosti.

 

- Nemam dečka ni simpatiju, ne pevam, ovo je prijateljski nastupam večeras jer je otvaranje ovog divnog splava. Kao da smo na medicinskom fakultetu, pitate me za potencijalnu mogućnost za razviće... za zaljubljivanje, pa ne. Nisam se razočarala u muškarce, nego nema muškaraca, nema problema - rekla je Ana.

Na pitanje da li je dovoljna sama sebi i ako ne, ko joj je potreban Ana je odgovorila:

- Ne. Sve moje ličnosti dok ih skupim. 

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ana Nikolić

 

Pevačica je prvo ironičnim tonom opisala odnos sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

- Rasta i ja smo u odvratnim odnosima. Naravno da smo u dobrim odnosima čim se viđamo. Sarađivaćemo zajedno. Radim na novom projektu, zato i ne nastupam, izbegavam nastupe, radim nešto sasvim drugačije i novo. Nećemo nikad više biti zajedno. Sarađujem sa Rastom i u odličnim smo odnosima jer prosto tako mora - rekla je Ana.

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Stefan Đurić Rasta bio je u braku sa Anom Nikolić

 

Podsećanje, Ana Nikolić i Rasta su uplovili u emotivni odnos 2016. godine, a kada mnogi nisu očekivali, oni su stupili u brak. Razveli su se 2019. godine, a u međuvremenu pevačica je rodila ćerku Taru. Njihov odnos uoči razvoda pun je skandala.

  Ana je jednom prilikom izgrebala Rastin automobil, a u javnost je pušten i audio snimak u kojem ona  prijateljici opisuje kako je to uradila u pijanom stanju.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading