ŠTA SE DESI KAD SE MANEKENKA ZALJUBI U POPA! Seljaci, spremite se, stiže zgodna popadija

Autor: Valentina J. Stojić

Zabava

11.06.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 15 epizoda nove serije prikazan je život urbane žene, koja se s mužem parohom doseljava na selo

ŠTA SE DESI KAD SE MANEKENKA ZALJUBI U POPA! Seljaci, spremite se, stiže zgodna popadija

Foto: Igor Loos

Nina Seničar, Dejan Bućin

Svi na svoja mesta! Kamera! Akcija - jedino je što je kvarilo tišinu u naselju Meljak nadomak Beograda, gde se snima nova serija "Popadija". Šta se desi kada u selo stigne nova popadija, mlada, lepa i doterana i kako selo reaguje na nju, gledaoci će saznati na jesen, kada serija počne da se prikazuje na TV Prva. Mi nismo mogli da čekamo, pa smo, brže-bolje, zavirili na set i proverili šta se dešava iza kamere, gde nas je dočekala vesela glumačka ekipa s Ninom Seničar i Dejanom Bućinom na čelu.


U 15 epizoda gledaćemo avanture moderne mlade žene, koja se s mužem parohom doseljava na selo, gde je pojedini meštani ne vole, ali joj se, uprkos tome, svi dive. Desa i Milan upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je brzo prerasla u brak, nakon čega je Milan postao pop s parohijom u jednom malom selu. Ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo Desi se nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u Donji Vrcalj.

Foto: Profimedia

Nina Seničar tumači lik zgodne popadije

 

- Sličnost između Dese i mene je samo u činjenici da obe imamo veze s radom u inostranstvu, ali je meni sada posebno drago što imam priliku da radim na domaćem terenu - ističe Nina.

Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika, koji je zbog bolesti poslat u penziju. Svrgnutu popadiju igra Gorica Popović, koja nikako da se pomiri s činjenicom da nije više glavna u selu.

Foto: Igor Loos

Gorica Popović

 

- Živana je, takoreći, bivša popadija jer na njeno mesto stiže nova, mlađa... Živanin muž se šlogirao i tako otišao u prevremenu penziju. Sve situacije vezane za njen odnos s Desom dovode do neverovatnih komičnih scena - poručuje glumica i ističe da joj se najviše dopada što govori na dijalektu iz okoline Kruševca.

Foto: Aleksa Borković

Serija Popadija, Nina Seničar, Dejan Bućin

 

Priča o gradskoj popadiji potekla je iz jednog župskog sela kada je koautorka serije Maja Volf Lisinac, prilikom prve posete Gornjem Stupnju, suprugovom selu, došla na ideju da napravi priču o lepoj popadiji koja gradski asfalt menja za seosku kaldrmu. Novi popovski par donosi promene, a pošto u svakoj zajednici uvek postoji ona jedna "glavna" komšinica, ni ova varošica nije izuzetak. Jednu takvu ženu oživela je Zinaida Dedakin.

Republika

Foto: Igor Loos

Zinaida Dedakin

 

- Milijana je, kako joj i ime samo kaže, mila žena, ali nije baš toliko slatka. Ona želi promenu u selu i to joj donosi nova popadija. S ovom serijom cela ekipa se nada da će u domove gledalaca doneti radost jer humor koji nastaje iz običnih životnih situacija je onaj najiskreniji, a scenaristi su napravili odlične replike baš za te jednostavne situacije - kaže nam Zinaida.


Zanimljivo je da će prvi ozbiljan glumački angažman ovde imati Nikola Trišić i Nikola Milenković, dvojac hip-hop sastava Kruševac geto, dok će se u epizodnim ulogama pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić, Vojin Ćetković i mnogi drugi.

 

Parenje veprova unosan biznis


Aleksandar Dimitrijević tumači lik Čede, čiji je najbolji prijatelj vepar Mili. Glumac kaže da mu je od prvog dana njegov junak prirastao za srce i da bi voleo da ovo snimanje što duže potraje.

Foto: ST/P.Divac

Svinja 

 

- Čeda je lokalni preduzetnik koji ima biznis s veprom, tačnije ugovara poslove oplodnje za Milija. Kad se Mili zaljubi, to je Čedin najveći problem jer posao s Milijem ne ide kako treba. I koliko god to izgledalo trivijalno iz tog njegovog problema proizilaze najsmešnije scene - rekao je Dimitrijević.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Max

11.06.2022 08:33

A nije se ona u popa...nego u crnca nekog,nemoj samo da doziva drzavu Srbiju u pomoc kada je bude izlemao i odveo joj decu