Poroci URNISALI slavnu manekenku! Kejt Mos šmrkala 3 grama KOKAINA u rekordnom roku, imala odnose sa bračnim parom i PIJANA dobila nagradu

Autor:

Zabava

11.06.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Kejt Mos pun je skandala.

Poroci URNISALI slavnu manekenku! Kejt Mos šmrkala 3 grama KOKAINA u rekordnom roku, imala odnose sa bračnim parom i PIJANA dobila nagradu

Foto: Tanjug/AP

Kejt Mos

Kejt Mos, jedna je od najfotografisanijih žena na svetu.

Kada se sa porodicom vraćala s Bahama u Veliku Britaniju, a zbog svoje lepote je zapala za oko agentu Sari Doukas, osnivaču Storm Model Mangementa,

Krenula je da radi za sve najveće brendove na svetu poput Kelvin Klajna, Versaćea i Sen Lorena, a dve godine kasnije dobila je svoju prvu naslovnu stranu za časopis "The Face".

Uspešna karijera dovela joj je i poroke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

 

Kada je Kejt harala najvećim modnim pistama, prozvali su je kraljicom provoda. Tokom modne karijere skandali su je pratili svugde, a 90-ih godina je odlazila na najveće žurke i bila poznata po tome što može da "pošmrče tri grama kokaina i popije litar votke u rekordnom roku'.

Ona je u tom periodu bila u vezi sa glumcem Džonijem Depom, što je izazvalo brojne kontroverze, pa je njena upotreba droge i alkohola navodno bila baš velika. U jednoj knjizi piše kako se Dep u to vreme umorio od "ludog imidža" svoje devojke, te joj je tražio da uspori.

Mos je nastavila ludi život i u svojim tridesetima, iako je do tada već dobila ćerku.

Za svoj 30. rođendan Mos je održala žurku pod temom "Lepa i prokleta". Navodno je bila toliko skandalozna da je glumica Gvinet Paltrou pobegla sa fešte.

Na after partiju, prijatelj je tvrdio da se u jednoj od glavnih soba odvijaju orgije, a Mos je ulazila i izlazila iz nje. 

Naime, u jednom intervjuu je priznala kako nakon toga dve nedelje nije ustala iz kreveta, te da se ne seća revije koju je posle toga odradila, a da je bila trezna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

 

Imala je psihički slom, a sve zbog toga što se nije osećala ugodno polugola pored Depa, pa je ubrzo došlo do raskida.

Mos je počela da se druži s Džud Lo i njegovom bivšom suprugom Sejdi Frost, s kojom je Mos navodno započela vezu. Kada je Sejdi suprugu rekla za tu vezu, Lo je uzbuđeno predložio da se i on "ubaci", pa je ovaj trojac redovno imao se**ualne odnose zajedno.

U to vreme, otišla je u kliniku za bolesti zavisnosti London's Priory, no nije joj puno pomogla. Dok je bila u klinici, jednom je čak slučajno zapalila svoju sobu kada je ostavila upaljenu sveću.

U septembru 2015. godine otkrila je da je neko iz Metropolis studija potajno snima, a sve videe i fotke Kejt Mos kako uzima kokain za sebe prodat je Daily Mailu.

Iste godine kada joj je izašla fotka s kokainom, dobila je nagradu Američkog udruženja modnih dizajnera, a kada je došla da održi govor i primi nagradu, navodno je bila toliko pijana da nije mogla ni da izgovori naziv udruženja, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading