Ozvaničeno: Radovan Pankov produžio saradnju sa Crvenom zvezdom! (FOTO)

Autor:

Sport

11.06.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno na Marakani.

Ozvaničeno: Radovan Pankov produžio saradnju sa Crvenom zvezdom! (FOTO)

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov produžio je ugovor sa srpskim šampionom do 2024. godine.

On je paraf na produžetak saradnje stavio u društvu predsednika kluba Svetozara Toze Mijailovića, kao i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili - rekao je Pankov.


 
Stameni defanzivac je potom izneo ciljene za predstojeću sezonu.
 
-Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading