Brena dala 6 MILIONA EVRA na jahtu, a izgleda kao hotel sa pet zvezdica: Pevačica na mermeru ispija kaficu, a tanjiri i escajg skuplji od zlata! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jahta Lepe Brene iznutra, pevačica odvojila 6. 000. 000 evra za luksuz!

Brena dala 6 MILIONA EVRA na jahtu, a izgleda kao hotel sa pet zvezdica: Pevačica na mermeru ispija kaficu, a tanjiri i escajg skuplji od zlata! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen, ATA Images

Lepa Brena jahta

Pevačica Lepa Brena u svom posedu ima i jahtu, na koju redovno odlazi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, a kako mediji prenosi, ona košta 6. 000. 000 evra. Mnogi bi pomislili da je u pitanju hotel sa pet zvezdica, ali to je samo jahta, koju imate priliku sada da vidite i iznutra. 

Pevačica je svojevremeno pričala da njena jahta ima šest spavaćih soba, no, sve do sada, Brena se trudila da ovaj suvi luksuz ne iznosi u javnost. Međutim, sada su se pojavile fotografije, od kojih vam sigurno neće biti dobro. 

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

 

Mirjana Antonović, dugogodišnja prijateljica Lepe Brene svojevremeno je na Fejsbuk objavila fotografije kako jahta izgleda iznutra.

- Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti da uživam - napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća, vidi se i novčanik pun evrića. Jedna od spavaćih soba imala ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se o svakom detalju pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

 

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena.

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

11.06.2022 15:10

I sutra, dobice nacionalnu penziju. Uglavnom ih dobiju pevacice . Ne znam da li ju je dobio neki inzinjer, doktor, pilot, lekar....o uporedjivanju odgovornosti i zsrade izmedju pevaca i ovih drugih zanimanja , no comment.

S lavica

11.06.2022 19:04

Zaradila žena.