Ivana Krunić se skinula, pa rasplakala Jasminu Čolak: Banetova majka otkrila zašto su joj SUZE LILE satima, razlog će vas rastužiti!

Autor:

Zabava

11.06.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Čolak otkriva kakav odnos ima sa Ivanom Krunić, budućom snajkom!

Ivana Krunić se skinula, pa rasplakala Jasminu Čolak: Banetova majka otkrila zašto su joj SUZE LILE satima, razlog će vas rastužiti!

Foto: ST/N. Nalbantjan, TV Pink

Bane Čolak, Jasmina Čolak, Ivana Krunić

Pevačica Ivana Krunić spakovala je kofere i optutovala je zajedno, ruku pod ruku sa dečkom Banetom Čolakom u Užice, gde su proveli nekoliko dana sa njegovom porodicom i majkom Jasminom Čolak. Ivana i Bane su samo nekoliko dana pred snimanje spota za pesmu ,,Junačke grudi" proveli u Užicu u porodičnom okruženju, a tom prilikom smo otkrili kakav sada odnos imaju buduće svekrva i snajka. 

 

 

Ivana se za ovaj projekat odlučila kako bi publici predstavila pravu, letnju pesmu, koja je već postala hit među njenom publikom. Mi smo stupili u kontakt sa Jasminom Čolak koja nam je otkrila sve detalje o danima koje je provela sa Ivanom:

- Ma moja Ika je super, došli su kod nas malo, ja sam bila tu sve vreme, moja snajka je pravi zvrk, jurca samo, posvetila se pesmi, a moram da vam priznam i da mi je donela poklon kom se nisam nadala. Plakala sam kada sam videla, ja ne bih da otkrivam šta je, pošto je to nekako porodična intima, vi znate da ja ni ne volim mnogo o privatnosti da pričam - govori Jasmina za Republika.rs, te je prokomentarisala Ivanino provokativno izdanje u novom spotu:

 

 

- Ona je meni kao bombonica, zgodna, vickasta, vrcava, kad će da pokazuje lepe noge, ako ne sada? Zar treba u 60-tim godinama da se skida? Ika moja je prelepa, nije što je moja, ali je najlepša.

Sa druge strane, Čolak se takođe oglasio za naš portal i otkrio nam kakvo mišljenje ima o Ivaninom provokativnom oblačenju u spotu:

 

 

- Ja sam je terao, ona nije htela da se obuče tako, htela je nešto, da ljudi posle ne kažu, ali sam uspeo da je nagovorim. Pritom, nije to provokativno, mislim da je to primereno, ima lepo telo, vitke noge, zašto to ne bi i pokazala? Nije degutantno, niti vulgarno, baš sa merom. A i ovde je poenta na njenom glasu, njenoj pesmi, koja je pravi letnji hit - rekao je Čolak za Republika.rs. 

U nastavku možete pogledati kako je Ivana izgledala u spotu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading