VUČIĆ JE NAJJAČI IGRAČ! Apostolovski: Jedini može da drži uzde u regionu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.06.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NEmački kancelar Olaf Šolc posetio je juče Beograd, a njegov razgovor sa predsednikom Srbije ALeksandrom Vučićem i danas izaziva reakcije.

VUČIĆ JE NAJJAČI IGRAČ! Apostolovski: Jedini može da drži uzde u regionu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Kolumnista i urednik rubrike “Pogledi” u dnevnom listu “Politika” Aleksandar Apostolovski gostovao je u emisiji “Direktno” gde je komentarisao razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačkog kancelara Olafa Šolca.

Tom prilikom, Apostolovski je istakao da je predsednik Vučić “taj igrač koji može da zadrži uzde u regionu jer slovi za najjačeg igrača u regionu”.

 

 

Nisu uzalud Vučić i Šolc pričali o odnosima u Republici Srpskoj, odnosima u regionu, a čini mi se da tu Vučić kao igrač koji može da održi uzde u regionu slovi trenutno kao najjači igrač – naglasio je Aleksandar u emisiji.

Podsetimo, juče je nemački kancelar Olaf Šolc stigao u Srbiju i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem imao važan i značajan razgovor.

Njegova poseta našoj zemlji, iako važna sama po sebi, ostaće ipak upamćena zbog reakcije Vučića na Šolcove zahteve. Svojim stavom je pokazao Evropi, ali i ostatku sveta kakav je lider i koliko se snažno, sposobno i hrabro bori za našu zemlju i brani njen interes. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eva

12.06.2022 06:04

Vučić se kao lider dokazao ne samo u Srbiji, već je priznat, cenjen, poštovan i u regionu.