Seka Aleksić progovorila o POKOJNOM OCU! Pevačica nije pričala sa njim, borio se sa ALKOHOLIZMOM, a onda je usledio obrt! Pao je na moje ruke!

Autor:

Zabava

11.06.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić nije često pričala o ocu koji je preminuo pre pet godina.

Seka Aleksić progovorila o POKOJNOM OCU! Pevačica nije pričala sa njim, borio se sa ALKOHOLIZMOM, a onda je usledio obrt! Pao je na moje ruke!

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić

Seka Aleksić rado govori o svojoj prošlosti i ističe kako se ne stidi nijednog segmenta iz prošlosti jer ju je to oblikovalo.

Pevačica se sada dotakla svog oca.

 - Ja se ne stidim svoje prošlosti, ponosna sam na nju. Meni je te nedaće bog poslao da bi me ojačao jer posle svakog stradanja ide vaskrsenje. Prva slika kad pomislim na detinjstvo mi je da smo jeli pasulj i pogaču skoro svaki dan. Tata mi je nedostajao jako, pošto sam dete razvedenih roditelja. On se dugi niz godina borio sa alkoholizmom, i to je prevagnulo da budem ljutilica i tvrdoglava. Htela sam da mu pokažem da treba da ispašta zbog toga. Jako patim zbog toga – kaže Seka za Svet. Već je poznato da se Seka pre svoje karijere ugledala na Vesnu Zmijanac.

Foto: Republika

Seka Aleksić o pokojnom ocu

 

- Tata je mnogo voleo Vesnu Zmijanac ona mu je bila sve, pa je ta ljubav prema njoj prešla i na mene. Jednom prilikom sam je gledala na televiziji, i poželela da budem kao ona. Nikad neću to zaboraviti. A kada sam sve te stvari doživela i ostvarila, poželela sam da ih podelim sa tatom - rekla je Seka i otkrila da je njen muž "krivac" što je propričala sa ocem.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Seka Aleksić

 

- Veljko je inicirao da se pomirimo. Onda se tata razboleo, vratio se iz Austrije, pao je na moje ruke… Ja sam ga pozvala da ga pomažem, izdržavam. Osetila sam olakšanje kad sam mu oprostila i pomogla. Nažalost, preminuo je, ali mi je puno srce što je upoznao Jakova kad je bio beba. Držao je u naručju svog unuka… Mama mi je zabranjivala da pevam, a ja sam uveče bežala iz kuće da bi radila. Mama je danas mnogo ponosna na mene, ali sigurno ne bih bila ovo što jesam da nisam imala teško detinjstvo - smatra folkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading