Celo LICE Aleksandre Subotić u ZAVOJIMA: Doživela ŠOK kad se probudila iz ANESTEZIJE, nije mogla da diše! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić progovorila o postoperativnom toku nakon operacije nosa!

Celo LICE Aleksandre Subotić u ZAVOJIMA: Doživela ŠOK kad se probudila iz ANESTEZIJE, nije mogla da diše! (FOTO)

Foto: Republika/O. Bogdanović

Aleksandra Subotić na Instagramu je pričala o svom privatnom životu, kao i danima unazad, te je progovorila o odnosu sa suprugom, majčinstvu, a onda je progovorila o postoperativnom toku nakon operacije nosa.

- Psihički se pripremam za operaciju nosa. Da li je teško disati na usta sa tamponima u nosu?  - glasilo je pitanje za Subotićevu.

- Kada sam se probudila iz anestezije doživela sam blagi šok zbog tih tampona jer nisam mogla da dišem na nos. Napravila sam malu frku, popila lek i zaspala, a kada sam se probudila više ih nije bilo. Moj hirurg ih je izvadio i nikakve nelagodnosti više nije bilo - glasio je Aleksandrin odgovor.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Subotić nakon operacije nosa

 

Podsetimo, bivša rijaliti-takmičarka operisala je nos pre nekoliko meseci i tom prilikom istakla da je estetski zahvat uradila skrivajući od supruga.

- Nos sam operisala krišom od supruga. Rekla sam da želim da je mali i lep, ali da ne želim Barbi nos, jer sam želela da sakrijem i da on ne primeti. Pa, šta mislite, je l' mi je uspelo? - napisala je Subotićeva tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading