Život je posvetio KRIMINALU, a sada je odneo ŠOK odluku! Karađorđe Subotić postao DOSTAVLJAČ HRANE: Zaradim između 1.000 i 2.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

28.05.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe Subotić postao dostavljač hrane.

Život je posvetio KRIMINALU, a sada je odneo ŠOK odluku! Karađorđe Subotić postao DOSTAVLJAČ HRANE: Zaradim između 1.000 i 2.000 EVRA!

Foto: printscreen/instagram.com/subotickaradjordje

Nekadašnji rijaliti učesnik i otac Aleksandre Subotić Karađorđe Subotić, odlučio je da promeni život iz korena i zaposli se kao dostavljač hrane.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Karađorđe Subotić

Naime, Karađorđe se celog života bavio ilegalnim poslovima, o čemu je u govorio u rijalitiju, te je zbog toga skoro 16 godina proveo u zatvoru, a sada je doneo radikalnu odluku, dostavlja hranu ljudima širom grada.

- Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati deci drogu. Pre desetak dana sam se zaposlio i zadovoljan sam. Plata mi je između 1.000 i 2.000 evra, u zavisnosti od toga koliko radim - rekao je on za Informer i otkrio kako ljudi reaguju na njena na ulici:

Republika

Foto: dailimotion/printscreen

Karađorđe Subotić ima podršku ćerke za posao

- Uglavnom su korektni. Neki se malo zbune, ali ne ulazim s njima ni u kakve priče, već im samo isporučim hranu. Pojedini mi ostave bakšiš.

Karađorđe kaže da ima veliku podršku ćerke Aleksandre, ali da ne planira dugo da se zadrži u ovom poslu, već da se sprema za rijaliti od septembra.

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading