SKANDAL na auto-putu! Aleksandra Subotić ZAUSTAVILA automobil i IZLETELA iz njega, Peca URLAO na nju: Budalo, nisi normalna!

Autor:

Zadruga

12.05.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić priznala je do kakvog je haosa došlo na putu ka Beogradu.

SKANDAL na auto-putu! Aleksandra Subotić ZAUSTAVILA automobil i IZLETELA iz njega, Peca URLAO na nju: Budalo, nisi normalna!

Foto: Republika

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić aktivna je na drutštvenim mrežama gde svakodnevno sa svojim pratiocima deli detalje iz svog privatnog života, pa je tako otkrila šta se dogodilo kada je sa svojim partnerom Predragom Raspopovićem krenula za Beograd kako bi se videla sa Majom Marinković i njenim ocem Takijem.

Republika

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić i Predrag Raspopović

- Moj Petar i ja krećemo za Beograd i stanemo na jednoj pumpi da proverimo pritisak u gumi. Pišti neko obaveštenje, a pored tog kompresora stoji kanta. Kaže mi on: "Ljubavi, baci to smeće iz kola". Ja krenem da bacim smeće i stavim telefon na krov auta. Krenemo za Beograd, prolazimo pored nekog nadvožnjaka, kad puče nešto - rekla je Aleksandra, pa dodala:

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Subotić o gubitku telefona

- "Šta je to puklo?!", pita me Petar, a ja kažem: "Ma, ljubavi, gađala nas neka budala flašom, pa, šta sad?!". Kad se samo odjednom setim mog telefona i kažem mu da stane u zaustavnu traku. Ja istrčim i hoću peške da se vratim da tražim telefon. Viče on: "Nemoj, budalo, nisi normalna, ubiće te neko!" - nastavila je ona.

 

 

- Ja, ipak, idem da tražim telefon jer ću izgubiti život ako izgubim Instagram. Vratila sam se u kola, pet kilometara smo išli polako unazad da ne napravimo neki problem, ali telefon našli nismo. Dobila sam novi telefon, tako da sam srećna - otkrila je Aleksandra Subotić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading