Car danima u strahu iščekivao vesti o TRUDNOĆI, Dalila mu ŠAPNULA i otkrila ISTINU: Procurio SNIMAK koji je sve DOKAZAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.06.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila krišom rekla Caru da ipak nije trudna jer je dobila!

Car danima u strahu iščekivao vesti o TRUDNOĆI, Dalila mu ŠAPNULA i otkrila ISTINU:  Procurio SNIMAK koji je sve DOKAZAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Car su danima bili u iščekivanju da li je Dragojevićka trudna, a sad je konačno rešena situacija.

Naime, Oni su danima krili da Dalila očekuje danima da ona dobije menstruaciju, odnosno potvrdu da nije trudna, a danas za stolom je puna radosti saopštila Filipu "da je dobila" i moglo se naslututi da oboje osećaju izvesno olakšanje posle tog saznanja.

Podsetimo, sinoć se odigrala prava drama u beloj kući. Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić su saznali da će postati roditelji, a onda je ispao pravi haos. Osmakčić je nakon ovih saznanja pokazao svoje pravo lice. On je izgovorio da ne želi da postane otac, sve vreme govoreći kako bi sa njom napolju bio samo u kombinaciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SEBASTIAN

08.06.2022 19:23

DUDLILA TRUDNA koji crnjak i čime se ona sve služi samo da ostane u prvom planu. Pre bi veš mašina ostala trudna nego Dudla samo što je Car debil pa nemože to da ukapira. Ona nebi ostala trudna kada bi se svi muški zadrugari izredali na njoj od najmlađeg pa do Lepog Miće.

Odgovori 12 3
rade

08.06.2022 19:58

jedino vepar yeli da veruje droci koja folira sve vreme a cak i trudnocu a i isla na vantelesnu s muyem