OKRŠAJ U CIK ZORE KULMINIRAO! Filip Car uhvatio DALILU ZA VRAT, Dragojevićka KONAČNO pokazala ZUBE pa mu ODALAMILA ŠAMAR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.06.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Car se zakačili u cik zore, pljuštale uvrede!

OKRŠAJ U CIK ZORE KULMINIRAO! Filip Car uhvatio DALILU ZA VRAT, Dragojevićka KONAČNO pokazala ZUBE pa mu ODALAMILA ŠAMAR! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević Filip Car

Novi okršaj je izbio između Dalile Dragojević i Filipa Cara, on je uhvatio za vrat, dok mu je ona opalila šamar, a uvrede su pljuštale.

- Ja tebi nalažem da te volim i ti se naprimer ne osećaš dobro i ja vidim da si ti nervozna i da izađeš napolje sa žurke, i da ti malo fali da bilo šta napraviš. A ja na to dođem i kažem biće i odem na žurku, a ti pogledaš na žurku i vidiš kako se ja zabavljam dok si ti nesrećna. Šta bi ti radila - pitao je Car.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

 

- Ja bih Đedoviću rekla da te gleda... Problem tvog osećaja je da nisi imao za kocku - rekla je Dalila.

- Dobro, da si ti nervozna i da nemaš za kocku, a da vidiš mene kako ...- počeo je on.

- Izvini dečko, dok sam ja tebe volela najviše ti si je*avao. Znao si moj pokret svaki, a ti meni prebacuješ za žurku. Hoćeš da ti dovedem ovde, nosio si posteljinu i govorio Luksu da ideš u drugi deo sobe da vidiš šta se dešava. Ja sam plakala, a ti si posle žurku uzimaš peškire i je*ao! Ne možeš ti sa mnom, jer sam ja plakala, a ti imao sek*ualne odnose, ja sam plakala kada je Zola dolazio i prikrivao tvoj se*s. Nemoj da me štipaš, jer ako te budem naterala uradićeš stvari koju odavno želiš! Nemoj da me štipaš po stomaku - vikala je Dalila.

- Kad si ti večeras bila nervozna i besna, a ja nisam imao želju da igram. Šta bi pomislila - pitao je Car.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

 

- Zamisli da ti ova devojka tupi mozak celu noć kako je barbika nesposobna i polomljena. Šta bi ti rekao, da ovoj devojci nije dovoljno barbika, ako ja svako veče slomim barbiku - rekla je Dalila.

 Što bar nisi videla gde sam ja, do zadnje sekunde žurke i mahala guzicom i pičket*nom - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JA

01.06.2022 07:57

Car je trpeo njena stipanja za obraze, vucenje i cupanje za usi, prema tome nije ona bila cvecka….i kada mu je puko film,onda je i on nju.Sve devojke u Zadruzi su obolele od sindroma maje marinkovic …..agresivne,prostacki recnik ,ma fujjj !!!

Odgovori 17 3
Dr "Frojd"

01.06.2022 08:16

Ovo dvoje su dosadni sa glumom o naizmenicnoj ljubavi i agresiji. Mahalusa i polupismeni vepar , sa scenariom, kojeg mogu progutati samo budale .

Odgovori 24 2