Car i Dalila se pomirili ŽESTOKOM AKCIJOM! Tresli se zidovi, UZDASI se prolamali izolacijom, sve PUCA od STRASTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.05.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car i Dalila Dragojević zakopali ratne sekire vrelom akcijom.

Car i Dalila se pomirili ŽESTOKOM AKCIJOM! Tresli se zidovi, UZDASI se prolamali izolacijom, sve PUCA od STRASTI! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car juče su imali maraton svađa, uvreda i fizičkih obračuna, te su mnogi komentarisali da će sigurno staviti tačku na svoj odnos.

Printscreen Youtube Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević svađa

Međutim, oni su kao i uvek iznenadili. Naime, njih dvoje su se pomirili žestokom akcijom u izolaciji. Zidovi su se tresli, a uzdasi prolamali sobom, te je bilo jasno da uživaju u svojm vrelom odnosu.

twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević odnos

 

 

Podsetimo, njih dvoje su se svađali juče ceo dan, a Dalila je u jednom trenutku počela da se samosažaljeva i krivi Cara za sve.

- Skloni se od mene, molim te. Moj život je za plakanje. Od svih gorih sam ispala najgora. Svi drugi dobijaju pohvale, ti si mene uništio i nastavljaš da me uništavaš. Izbacio si me iz izolacije. Otkinuo si mi lanac i rekao: "J*bem ti ovog ko ti je to kupio". Naočare si mi slomio, nosim ih od početka rijalitija - govorila je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Iva

29.05.2022 14:28

Huso pece jagnje na raznju, sreci nema kraja 😂😂😂 kolo se igra. Sepak slavi, nastavite deco, niste odavno 😂😂😂