Dalilina drugarica otkrila kakva SUDBINA čeka nju i Dejana! Žestoko oplela po ljubavniku iz Crkvenice: On je smejurija, šamarčinu bih mu ZVIZNULA!

Autor:

Zadruga

04.06.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Dalile Dragojević o njenom odnosu sa FIlipom Caru.

Dalilina drugarica otkrila kakva SUDBINA čeka nju i Dejana! Žestoko oplela po ljubavniku iz Crkvenice: On je smejurija, šamarčinu bih mu ZVIZNULA!

Foto: facebook.com/printscreen/zadrugaofficial/instagram.com

Svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara su sve učestalije, verbalni obračuni prerasli su u ozbiljne fizičke obračune, davljenja, udaranja, gađanja svim i svačim, a današnja svađa dovela je do potpunog nervnog sloma Cara, koji je urnisao Dalilin garderober od besa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević svađa

Mi smo kontaktirali Dalilinu drugaricu Almu, koja ne krije da ju je Dragojevićka u potpunosti razočarala.

⁃ Gledala sam sve, ispratila sam, mi u kući svi gledamo Zadrugu. Pa šta da vam kažem? Da me nervira, nervira me, da me je razočarala jeste, jer je sebi dozvolila da je neki mamlaz muči, ona zaslužuje dečka koji će da je gleda kao malo vode na dlanu. Kakav Filip Car… Smejurija, pokušava nešto da glumi, kao baci dva tanjira i parfem i to je kao snažan muškarac, jadni smo ti mi sa takvim muškarcima - govori Alma za Relubliku i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzanam zbog Cara

 ⁃ Ja bih njemu zviznula takvu šamarčinu, ove godine se pokazalo koliki su muškarci nasilnici… Samo na žene udaraju, nijedan ne sme muškarca da isprovorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

Alma za kraj razgovora govori koliko joj je teško bilo kada je gledala razvod Dalile i Dejana:

⁃ Ovo je zaista prvi i poslednji put da se oglašavam. Ja sam taj dan plakala, nisam mogla da verujem. Ja se nadam da će se oni pomiriti. Ljubav koja je bila između njih je prosto neraskidiva, oni se moraju pomiriti! Ja verujem da hoće, sve ovo što se dešava su dva povređene strane, koje teraju inat, ali na kraju biće zajedno - priča Alma za Republika.rs.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

05.06.2022 17:44

Alma-mora se samo umreti! Malo li je ona tukla, grebala... Dobrog koji je držao kao malo vode na dlanu, je imala. Kurvi nije odgovarao. Da sam na Carevom mestu, radila bi joj još gore stvari. Zaslužila je.

Odgovori 24 3