MILJANA IMA FINANSIJSKE PROBLEME! Jelena Batos otkrila kada se KULIĆKA VRAĆA U RIJALITI, pa oplela po Mariji: Tretirajte je kao ćerku, a ne kao OBJEKAT ZARADE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.05.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Batos iznela nove informacije o Miljani Kulić i napala njenu majku Mariju Kulić.

MILJANA IMA FINANSIJSKE PROBLEME! Jelena Batos otkrila kada se KULIĆKA VRAĆA U RIJALITI, pa oplela po Mariji: Tretirajte je kao ćerku, a ne kao OBJEKAT ZARADE! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Batos šokirala je ljude pokazavši poruke koje joj je slala nedavno diskvalifikovana rijaliti učesnica Miljana Kulić.

Naime, Jelena je na svom Instagramu podelila skrinšotove poruka u kojima je Miljana moli da joj pozajmi novac.

 

- Jeco, diskvalifikovali su me da mi ne bi isplatili. Baš sam u velikom problemu i setila sam se tebe da mi pomogneš, za mesec dana bih ti vratila kad mi daju, jer ulazim opet. Jel' imaš 200-300 evra na zajam? - glasilo je objašnjenje i pitanje za Jelenu, koja je Kulićeva pitala gde je i sa kim se nalazi.

- Kod kuće, sa Nenadom sam. Treba mi za stan, u mnogo sam lošoj situaciji. Svi su mi okrenuli leđa. Pokušavam da se snađem za život, dok mi ne uplate novac ovi iz "Hepija", tako da sam baš nikakva - rekla je Miljana.

- Nisi sama, tu sam ja! Gde se nalaziš? - upitala je Batos, a Miljana je odgovorila:

- Doboj, biću tu u petak.

Jelena je objavila još jedan Insta stori, u kojem je oplela po Mariji Kulić, Miljaninoj majci navodeći da ne treba više svoju ćerku da koristi da bi joj dala novac.

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Batos se obratila Mariji Kulić

 

 - Ovo je jedan od najplaćenijih rijaliti igrača, koja je celu svoju porodicu digla na noge, a kada je počela da ide svojim stazama i ne puni im više džepove, mama je počela da se protivi i naređuje. Miljana je pala, i sva ona njena harizma, a tako isto i ekonomija... i vrata joj se svugde zatvaraju! Marija Kulić, mislim da bi bilo krajnje vreme da svoju ćerku tretirate kao ćerku a ne kao objekat zarade i rijaliti igrača! - napisala je Batos.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Lana

31.05.2022 10:56

U koji se to rijaliti pa vraća? Debilka