VELIKA TUGA U DOMU ANE ŠTAJDOHAR! Evo zašto je Demonja morao da napusti ženu i decu!

Autor:

Zabava

30.05.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Štajdohar i Nikola Demonja trenutno su udaljeni.

VELIKA TUGA U DOMU ANE ŠTAJDOHAR! Evo zašto je Demonja morao da napusti ženu i decu!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Štajdohar, Nikola Demonja

Ana Štajdohar i Nikola Demonja u skladnom su braku deset godina, i po svemu sudeći, žive bajku.

Dobili su decu Lava i Niu, što je začinilo njihov odnos. Međutim, Nikola je napšustio porodični dom i zaputio se ka Americi na više meseci zbog turneje sa pevačem Zdravkom Čolićem, a takvi nastupi se oduže i do godinu dana, pa su se mnogi zapitali da li će Nikolin i Anin odnos izdržati taj test.

Foto: e-stock

Ana Štajdohar, pevačica

 

Demonji porodica veoma fali, pa slobodno vreme koristi kako bi se čuo sa suprugom i decom preko kamere. On je objavio nedavno poruku koju je posvetio supruzi povodom desete godišnjice braka.

 

 

- Pre tačno 10 godina, bili smo na žurci, svadbenoj i sjajno se proveli.​ Moja lepša polovina i ja smo 20.05.2012. samo proslavili ono što smo do tog trenutka godinama već živeli. A ja sam danas u dalekom Torontu, i večeras sviramo koncert, a ovo ostavljam kao uspomenu i podsetnik za neke buduće dane, ali i kao podsetnik da moramo da proslavimo kad se vratim kući - napisao je muzičar u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading