Bane Vidaković o urnebesnoj sceni u seriji: Trebalo je da JAŠEM KONJA, TEŽI SAM OD NJEGA!

Autor:

Zabava

30.05.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Vidaković ispričao je situaciju sa snimanja.

Bane Vidaković o urnebesnoj sceni u seriji: Trebalo je da JAŠEM KONJA, TEŽI SAM OD NJEGA!

Foto: printscreen youtube

Bane Vidaković, Vikend sa ćaletom

Bane Vidaković tumači lik Miroslava Momčilovića u seriji "Vikend sa ćaletom" koja se emituje na RTS 1. Glumac se dosetio anegdote sa snimanja, koja se tiče konja koga je trebao da jaše.

- Trebalo je da jašem konja, ali se ispostavilo da sam teži od njega. Doveli su nam na set neku kobilicu, a kad sam je video, rekao sam: "Kuku, pa ja imam više od sto kila! Gde ja da je jašem jadnu?! - požalio se Bane, koji ipak nije jahao životinju.

- Bilo mi je baš žao konja. Pokušao sam da jašem, ali pošto mi nije išlo, rešili smo da promenimo scenu. Nismo snimili kako jašem, već kako to pokušavam, ali ne uspevam - rekao je Bane za Informer.

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković

 

Branko Bane Vidaković (62) srpski je glumac rođen u Beogradu. Igrao je u Grandovim "Kursadžijama" Janjeza Slovenca, a tumačio je uloge u filmovima "Mi nismo anđeli 1 i 2", "Mehanizam", serijama "Urgentni centar", "Moj rođak sa sela", "Sinđelići"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading