RADE BASTA SE ZAHVALIO VUČIĆU: Svaka Vam čast predsedniče što brinete za Srbiju i svoj narod, hvala za energetsku stabilnost

Autor:

Vesti

30.05.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“, na čelu sa Radetom Bastom, direktorom obradovala je vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u dogovoru sa Vladimirom Putinom, za građane Srbije i privredu obezbedio prirodni gas za predstojeću grejnu sezonu po povoljnijim cenama od ostalih evropskih zemalja.

RADE BASTA SE ZAHVALIO VUČIĆU: Svaka Vam čast predsedniče što brinete za Srbiju i svoj narod, hvala za energetsku stabilnost

Foto: printskrin

- Predsedniku dugujemo veliku zahvalnost. Preduzeće na čijem sam čelu je najveći potrošač prirodnog gasa u zemlji, najveći proizvođač i distributer toplotne energije u Jugoistočnoj Evropi i snabdevamo više od milion građana Beograda.

Naše brige su nestale kada je predsednik izjavio da ćemo imati sigurnu zimu i da nam predstoji potpisivanje novog gasnog ugovora.  Ovaj dogovor važan je i za energetsku i za ekonomsku stabilnost Srbije.

Svaka Vam čast  i veliko hvala predsedniče što ste rešili goruće pitanje sa kojim se suočava Evropa. Još jednom ste dokazali da ste lider od poverenja i da vodite ispravnu i doslednu politiku, istakao je Rade Basta i napomenuo da zaposleni u ovom gradskom preduzeću već uveliko izvode remontne radove i pripremaju se za predstojeću zimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mandic

23.07.2022 09:30

Bravo Rade👏