KASANDRA ZAVRŠILA U BOLNICI! Čuvena glumica se suočila sa zdravstvenim problemom i sve zabrinula! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koraima Tores opisala je zdravstvene tegobe koje je imala.

KASANDRA ZAVRŠILA U BOLNICI! Čuvena glumica se suočila sa zdravstvenim problemom i sve zabrinula! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/Kasandra EMDT

Koraima Tores

 Koraima Tores, svetski poznata kao Kasandra iz istoimene telenovele, uznemirila je svoje obožavaoce.

Glumica je na Instagramu objavila kratak snimak iz bolnice, na kom su joj stavljene cevčice za kiseonik, ali ubrzo je lepotica iz Venecuele objasnila šta se desila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

- Bila sam u bolnici zbog respiratornih problema. Kontrolisaću ih i sada konačno idem kući. Sada ću se čuvati mnogo više. Hvala vam svima na vašim porukama, mnogo su mi pomogle - napisala je Koraima u objavi.

Podsećanja radi, telenovela "Kasandra" bila je emitovana u Srbiji 1997. godine i postala svojesvrstan društveni fenomen. Ljudi su u Srbiji potpisivali peticiju da "Kasandra izađe iz zatvora jer je nedužna". Zbog velike popularnosti koji je uživala, glumci Koraima Tores  i Henri Soto posetili su Srbiju, a Tores je pohvalno govorila o našoj zemlji zbog velikog gostoprimstva.

Foto: instagram.com/lacoraima

Koraima Tores

 

- Iz Srbije nosim najlepša sećanja. Rado se setim kako sam kod vas bila dočekana, i ja i moje kolege. Osećala sam se srećno, kao da sam kod svoje kuće. Srbi su vrlo topao i prijatan narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi, uvek ću je nositi u srcu i rado se sećati vašeg gostoprimstva. Učinili ste da se osećam kao privilegovano biće - rekla je jednom prilikom Koraima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading