KRAJ SAGE: Igraće na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

30.05.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA as potvrdio učešće, želi da se okiti novim odličjem.

KRAJ SAGE: Igraće na Evropskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Bek Dalasa Luka Dončić potvrdio je da će igrati za reprezentaciju Slovenije na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci.

"Zmajčeci" jednostavno nisu isti tim bez nekadašnjeg asa Real Madrida, budući da ih je on predvodio do evropskog zlata, ali i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju prošle godine.

- Ukoliko nisam povređen, ili nemam neki problem slične prirode, uvek ću igrati za nacionalni tim - najavio je Dončić, nakon eliminacije Meveriksa iz NBA plej-ofa, a potom je precizirao da će se staviti na raspolaganje Slovencima i za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Za 15 dana počinjemo sa treninzima. Onda nas čekaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pa imamo pauzu, a onda dolazi Evrobasket. Bićemo dosta zauzeti ovog leta - reči su Luke Dončića.

Podsećanja radi, Evrobasket je na programu od 1. do 18. septembra, a Slovenija je smeštena u grupu B, zajedno sa Francuskom, Litvanijom, Nemačkom, Mađarskom i Bosnim i Hercegovinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading