BLUD, RAZVRAT I BAHANALIJE ZADRUGE 5: Dve zadrugarke ORGIJALE sa jednim frajerom, a OVE učesnice se bave NAJSTARIJIM ZANATOM! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.05.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Petrović za portal Republika.rs otkrila je ko je učesnica ,,Zadruge" se bave prostitucijom!

BLUD, RAZVRAT I BAHANALIJE ZADRUGE 5: Dve zadrugarke ORGIJALE sa jednim frajerom, a OVE učesnice se bave NAJSTARIJIM ZANATOM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Martina Petrović za portal Republika.rs otkrila je sve o najintrigantnijoj temi koja se nedavno potegla u rijalitiju ,,Zadruga", a to je elitna prostitucija i da li među učesnicama ima dama lakog morala. Između ostalog što nam je Martina otkrila, ispričala nam je i detalje vrele akcije dve zadrugarke sa nepoznatim frajerom. 

 

 

- Ima ih previše! Ja ranije, pre rijalitija nisam imala veze sa tim. Što bi rekao Dejan, ušla sam kao mušica bez glave, nikada nisam imala kontakt sa takvim ljudima. Kada sam izašla, imala sam na tacni da čujem neke stvari, ušla sam u te priče, upoznaš te ljude. Na osnovu tih priča, što nije validno, ali polemisalo se za Viki, ona je priznala, Mina Vrbaški je priznala, za Anu Jovanović se pričalo, jer za  dve godine je i kupila salon i kola, kako si mogla -započinje Martina za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Martina Petrović Zadruga

 

- Polemisalo se i za Nevenu, ona je ušla, pa je išla valjda u Albaniju, da se bavi tim poslom, sa Viki je imala trojku, sa još jednim muškarcem, pa je bilo da ju je Viki vukla sa sobom. Deniz Dejm, za nju se pričalo. Ali jedine devojke o kojima se nije pričalo su ja, Anđela, Sandra Rešić, Anđela, Matora, čast izuzecima, sad sam ih zaboravila. Stefan Mihić je napravio spisak fudbalskog tima, to sve govori!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading