Sestra Cece Ražnatović je u BRAKU sa BRUTALNIM FRAJEROM, svi ga znate! Ovaj detalj o Lidiji Ocokoljić niste znali, a kad saznate koje je godište - ŠOKIRAĆETE SE!

Autor:

Zabava

07.05.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je sestra Cece Ražnatović i sa kojim poznatim fudbalerom je u braku?

Sestra Cece Ražnatović je u BRAKU sa BRUTALNIM FRAJEROM, svi ga znate! Ovaj detalj o Lidiji Ocokoljić niste znali, a kad saznate koje je godište - ŠOKIRAĆETE SE!

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

Sestra folk dive Svetlane Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić (48) oduvek je bila misterija javnosti, iako imamo priliku da je viđamo na mnogim dešavanjima, ona je potpuno van estradnog neba. Međutim, još veću pažnju privlači njen zgodni suprug!

 

Poznato je da je Lidija od Cece mlađa samo 11 meseci, kao i da je oduvek bila pevačicina najveća podrška u životu i oslonac u svim teškim trenucima. Lidija je oduvek bila privržena svojoj sestri, od koje je mlađa samo godinu dana. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović

 

Roditelji, Slobodan i Mirjana Veličković, od malih nogu su ih vaspitavali da jedna uz drugu koračaju kroz život, a one su do danas ostale izuzetno bliske.

Inače, Lidija je pre 18 godina stala na ,,ludi kamen" sa fudbalerom Predragom Ocokoljićem, a potom su tokom braka dobili čak četvoro dece, Helenu, Viktora i blizance Petra i Iliju. Cecin sin Veljko je pre nekoliko godina, da bi pokazao ljubav prema tetki Lidija čak istetovirao njeno ime na grudima. 

Republika

Foto: ATA Images

Lidija Ocokoljić i suprug Predrag Ocokoljić

 

Lidija Ocokoljić sa porodicom živi na istoj adresi kao i folk zvezda, u Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Maki

07.05.2022 21:32

Ovaj zgodan😅😅😅

Odgovori 12 1
Bljak

08.05.2022 11:12

Kakav crni frajer. A i prezime je morbidarija!