Novi SKANDALOZNI detalji o odnosu Uraganki i RASPADU grupe: Nisu se podnosile, jedva cu čekale KRAJ!

Autor:

Zabava

07.05.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji odnosa Uraganki.

Novi SKANDALOZNI detalji o odnosu Uraganki i RASPADU grupe: Nisu se podnosile, jedva cu čekale KRAJ!

Foto: Dušan Pertović

Vest da se ženski trio, Hurricane raspada šokirala je javnost, a sada su otkrivene pojedinosti vezane za njihov prekid saranje.

Republika

Foto: ATA Images

Hurikanke se raspadaju

Iako se već neko vreme spekulisalo o prestanku postojanja grupe, njih tri su to negirale konstantno, ali kada je već postalo jasno da ne može istina da se sakrije, izašle su sa javnim obaveštenjem o rastanku.

Republika

Foto: Youtube.com/Hurricane

Razlozi kraja Uraganki

Mnogi su se pitali koji su pravi razlozi njihovog razdvajanja, a izvor za Alo je otkrio samo neke pojedinosti.

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - rekao je izvor i dodao:

Republika

Foto: printscreen ESC

Hurikanke

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading