Kristijan izneo nove ŠOK detalje o Kseniji Pajčin: Čovek je POGINUO zato što joj se obratio na LOŠ način!

Autor:

Zabava

07.05.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ponovo je šokirao novim detaljima o životu Ksenije Pajčin.

Kristijan izneo nove ŠOK detalje o Kseniji Pajčin: Čovek je POGINUO zato što joj se obratio na LOŠ način!

Foto: pritnscreen/republika.rs

Kristijan Golubović konstantno iznosi nove detalje o životu pokojne pevačice Ksenije Pajčin, a sada je ponovo iznenadio.

- Tu scenu nikada neću da zaboravim, ona kaže: 'Neću ja još dugo'. Krenu meni tada suze, sada mi se grči... Nije mi baš dobro... - pričao je Kristijan, a onda otkrio kakva je Ksenija bila:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović o Kseniji Pajčin

- Ona je bila posebna. Ja znam da je jedan čovek poginuo zato što se njoj obratio na loš način - rekao je Golubović u emisiji "Premijera".

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović o druženju sa Ksenijom Pajčin

Podsetimo, Kristijan je nedavno izjavio da je Ksenija bila zaljubljena u njega.

- U mene je bila zaljubljena Ksenija Pajčin. Nisam je odbio, družio sam se s njom, ali sve onako ''ti si moja sestra''. Postojalo je više razloga zašto nisam hteo da budem s njom. Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto strelac kao i ja, bila je malo... tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem: ''A zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo'', a ona me na to pita: 'Zašto?', ja kažem: ''Ne znam damu koja pije pivo'' - ispričao je svojevremeno i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

- ''Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave'', kaže ona meni. ''Ja sam šašava devojka'' i počne da se smeje, pa ono pivo prospe i kaže: ''Sad mi donesi tri dupla piva''. I vidiš da je ona stvarno šizibizi. Kako da budeš s takvom ženom..." - rekao je Kristijan Golubović. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

07.05.2022 22:24

Ovaj covek je bolestan. Pomozite mu. Recite mu da nije Alen Delon.