ŠOKANTNO ZOLINO PRIZNANJE O SVADBI SA MILJANOM: Odjeknulo kao BOMBA, KONAČNO sve obelodanio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola je javno priznao da ukolilo se Miljana promeni hoće da napravi svadbu!

ŠOKANTNO ZOLINO PRIZNANJE O SVADBI SA MILJANOM: Odjeknulo kao BOMBA, KONAČNO sve obelodanio! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, Zola je šokirao izjavom, priznao je da ako se Miljana promeni hoće da napravi svadbu 

Republika

Foto: youtube printscreen

Lazar Čolić Zola

 

- Ja sam hteo da kažem Bebici da Zola hoće svadbu. Meni je Zola nejasan ali kada pričam sa njim, onda mi je sve jadno. Malo je nejasno to što neće da se poljubi sa njom ali zna isto šta će Miljana da uradi. Nije fer ni Zola u celoj priči, a Miljana da ne govorim. Nenad mi je najnejasniji. Najgore je štoon ne zamera ništa, njemu je sve jedno. Ko zna u kojoj je on situaciji. Tako da je to neobična situacija - rekao je Car.

- Ja sam rekao, ako se ona promeni da ću ja tražiti pravu svadbu - rekao je Zola.

- Bebica je neko ko je postao nemoćan u svim situacijama. Ostati bez porodice je najteže u životu. On je po meni životni gubitnik, glumi veličinu a plače kao pi*ka. Bebica pripada civilnom sektoru, on se divi Miljani i medijima. Čovek je neko ko se pogubio u životu, i sada kada je osetio šta je televizija, ona se uzdigao - rekao je Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading