JEZIVO! Zolina majka izvređala NEROĐENU bebu: Neću Miljanino unuče, dete imalo bi DIJAGNOZU!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zadruga

19.04.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolina majka žestoko oplela po Kulićima.

JEZIVO! Zolina majka izvređala NEROĐENU bebu: Neću Miljanino unuče, dete imalo bi DIJAGNOZU!

Foto: instagram.com/zola_dj_

Majka Lazara Čolića Zole Bosa Čolić u šoku je zbog tvrdnji Miljane Kulić da će obnoviti strasnu romansu s njenim sinom i da će mu roditi naslednike. Kako su poslednjih dana Zola i Miljana nerazdvojni, ona se plaši da Nišlijka ponovo ne ostane u drugom stanju, te je na račun Kulićeve i njenog sina Željka, ali i nerođene bebe, iznela niz skandaloznih uvreda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bosa Čolić protiv veze Miljane i Zole

Naime, Bosa smatra da Miljana nije sposobna da iznese još jednu trudnoću, a tek ne da vodi računa o drugom detetu, kad ni sina Željka ona ne odgaja.

- Ne daj bože da zatrudni s Lazarom, to bi bila katastrofa, bolje bi bilo da ni malog Željka nema! Ko će ga gajiti ako roditeljima njenim nešto bude? A što se tiče njene priče da će Zoli da rodi dete, ko zna da li bi to detence posle imalo neku dijagnozu, ona nije sposobna ni tu trudnoću da iznese, tek ne o bebi da brine. Mislim da se Marija postarala da Miljana ne zatrudni ponovo, da joj je ugradila spiralu, a da to i od Miljane same krije. Siniša i Marija nju treba da leče, Lazar je pokušao da je vodi kod psihijatra, a ona nikad nije htela. O njoj stvarno mora da se povede računa - priča Bosa za Republiku i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Bosa: Lazar je bio u šoku što Miljani otac govori da je kurva

Zolina majka tvrdi da joj je sin otkrio razne pikanterije vezane za porodicu Kulić, koje se njoj uopšte nisu dopale:

- Siniša je napadao Miljanu, Lazar mi je ispričao. Govorio joj je: "Ne smem da izađem iz kuće od sramote, ti si kurva! Izlaziš po Nišu i samo muškarce juriš. Sve nas je sramota, sestre, majku, mene." Lazar je bio u šoku da čuje da otac kaže Miljani kurvo, to se u našoj kući ne govori. Ima tu tajni tokom Miljaninog odrastanja koje i dan-danas nisu isplivale.

- Miljana uopšte nije dobro psihički, pije jake lekove i uz njih cepa alkohol. Potpuno se izgubi, ne zna za sebe. Pa dovoljna je ona scena koju pamtim iz "Zadruge" kad mazi praznu kolevku u kojoj deteta nema, a ona nije svesna, pa Marija viče na nju. Tuga jedna, jeza da te prođe. Marija je meni rekla, dok su Lazar i Miljana bili zajedno, da ona nije dobro i da vodim računa da pije lekove. Miljana se tad naljutila, rekla mi je: "Marija, da je dobra majka, nikad nikome ne bi ni rekla, ona bi brinula o meni!"

Republika

Foto: instagram.com/zola_dj_

Bosa Čolić o Miljani Kulić i njenoj porodici

Lazareva majka otkriva i da su tačne priče da je Miljana bila u velikim dugovima, zbog kojih su pretili celoj porodici:

- Uopšte nisu tačne priče da je Miljana mom sinu davala neke pare, da ga je izdržavala. Pa odakle njoj pare? Marija je Miljanu ostavljala bez dinara, pa se ona zaduživala kod kamataša, ma muka i tuga jedna. Onda ljudi prete celoj porodici, pobiće ih zbog dugova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

20.04.2022 08:10

Napisasaste da je zena iznela "niz skandaloznih uvreda". Od kada je iznosenje istine postalo " skandalozna uvreda "?