Elitna prostitucija u ZADRUZI razotkrivena: Postoji SPISAK devojaka koje se bave najstarijim zanatom, bivša učesnica progovrila o svemu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

19.04.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja da se u rijalitiju ,,Zadruga 5" kriju devojke koje se bave najstarijim zanatom i da postoji njihov spisak.

Elitna prostitucija u ZADRUZI razotkrivena: Postoji SPISAK devojaka koje se bave najstarijim zanatom, bivša učesnica progovrila o svemu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dugo se priča o elitnoj prostituciji, mnogi su mišljenja da među zadrugarkama ih ima najviše, zbog čega smo mi odlučili da istražimo tu tezu. Kako su mnogi zadrugari izašli i ispali iz daljeg takmičenja, želeli smo da čujemo baš njihova mišljenja. 

Đole Kralj odazvao se našem pozivu i prokomentarisao elitnu prostituciju u rijalitiju. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Đole Kralj Zadruga 5

 

- Znam, verovatno me pitate zato što je Mihić pričao o pojedinim devojkama da se bave time. On nije ni svestan da će ga svaka devojka tužiti kada bude izašla iz rijalitija, jer on nema dokaze, pričao da bi mu se produžavao opstanak u rijalitiju i to je sve. Mislim, smešna priča - govori Đole za Republika.rs. 

Sa druge strane kontroverzna učesnica rijalitija, Deniz Dejm, za portal Republika.rs progovorila je o pojedinim devojkama, za koje zna da se bave najstarijim zanatom. 

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm Zadruga 5

 

- Ja mogu da kažem da znam da dosta devojaka da se bave sa erotskim radom, ali ja to nikada ne bih iznela, to nije moj stil, da ja za malo pažnje iznesem nešto. Ja ne osuđujem taj erotski rad, neka radi ko šta hoće, mislim, imam ja jednu drugaricu koja se bavi time u Evropskoj uniji, jer je to ovde zabranjeno - govori Deniz Dejm za Republika.rs. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

20.04.2022 04:26

Znam za ivanu bocu... Drugar koristi njene usluge...