POZNATA PEVAČICA SPAVALA SA BOGATIM BIZNISMENOM ZA ALBUM OD 200.000 EVRA: Božo Star otkriva TAJNE estrade i ELITNE PROSTITUCIJE, a evo šta je rekao o DALILI DRAGOJEVIĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo Star se oglasio za Republiku i otkrio detalje koje su svi želeli da čuju!

POZNATA PEVAČICA SPAVALA SA BOGATIM BIZNISMENOM ZA ALBUM OD 200.000 EVRA: Božo Star otkriva TAJNE estrade i ELITNE PROSTITUCIJE, a evo šta je rekao o DALILI DRAGOJEVIĆ! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Božo Star

Božo Star poznati frizer iz Hrvatske i influenser postao je poznat na društvenim mrežama pre svega po lepoti, a onda i po britkom jeziku. Njegovi lajvovi su oduvek puni škakljivih pitanja, ali kod Božidara Pavlića to ne predstavlja nikakav problem, on ruši tabue i odgovara na sve bez bojazni.

Sada se ovaj talentovani mladić oglasio za Republiku i prokomentarisao aktuelnu temu koja drma javnost već danima, temu "elitne prostitucije", te je progovorio o tome da je u Hrvatskoj među pevačicama, to dosta zastupljeno, da je to javna tajna i da svi sve znaju, ali ne smeju da pričaju o istom, da ne bi imali "problema", kao i da zna da su naše dve jako popularne pevačice radile svakakve stvari da bi došle do ovog statusa koji imaju danas, a što se zadrugara tiče bio je i ovoga puta bez dlake na jeziku,a ono što je otkrio šokiralo je mnoge.

 

 

- U Hrvatskoj nažalost ima prostitucije i na estradi ..poznajem neka vrlo vrlo popularna imena koja se bave time da bi sebi isfinansirale pesme i spotove … konkretno znam za jednu pevačicu da je spavala sa jednim jako bogatim čovekom da bi platila sebi album 200 hiljada evra, ali ako one mogu da spavaju mirno ko sam ja da im sudim. Čak znam da su i radile po Beogradu za cifre oko 500€, a sad se prave fine, a sve su nafurane, uglavnom to je javna tajna svi znaju samo niko ne želi da konkretno imenuje da ne bi imao problema- otkrio je detalje Božo, ne otkrivajući o kome je reč, pa je dodao da je on za legalizaciju prostitucije:

- Uglavnom ja sam za legalizaciju prostitucije jer smatram da bi tada te osobe bile zaštićene od države i imale sva prava koja trebaju imati prvenstveno zdravstveno osiguranje i one bi sa tim poslom doprinosile u državni budžet. Smatram da taj posao ne može raditi svako i da je taj posao čak mozda i teži od ostalih puno je tu rizika sigurno..

 

 



-  Znam za dve vaše mlade pevačice koje su vrlo popularne da su radile sve i svašta, da bi stekle slavu i popularnost i bile danas tu gde jesu. Nisu imale drugu mogućnost pa su se poslužile najstarijim i najplaćenijim zanatom. Pogledajmo Elektru Elit, žena se bavi time i grmi od love i ima muda da to prizna, skidam joj kapu- pa je onda kao iz topa rekao da ima saznanje o dve pevačice iz Srbije čime se bave i šta su radile da bi došle do velike popularnosti, a onda se osvrnuo na najpopularniji rijaliti format Zadrugu i izneo svoje mišljenje o učesnicima, naglasivši da mu je Miljana favorit.


- Pratim Zadrugu .. Favorit mi je Miljana naravno zato što da nje nema rijaliti bi bio prazan i pust, za Dalilu mislim da je pomalo zaostala u smislu samog ponašanja jer da te toliko puta neko ponizi i izbriše pod sa tobom, to nije normalno to je bolest.

- Cara ne poznajem lično, ali čovek nije normalan kakve gadosti govori ženama, to što on izgovara je dno dna, dok se Dalila pravi naivna, sve bi uradila da bude u centru pažnje, misli da će pobediti, a to se neče dogoditi, jer ona nije Kija, Kija je znala da iskoristi situaciju u svoju korist. Što se tiče Aleks i Dejana, zakačila se za njega jer je u žiži, jer je bez njega totalno nebitna kao sve ostale, a onda je otkrio da sprema bombu, iznenađenje za sve pratioce i poštovaoce njegovog dela, priprema pesmu jer je bavljenje muzikom oduvek bio njegov veliki san, a i još nešto što će oduševiti javnost,

 

 

- Pesma je gotova, čeka se da snimimo spot i biće izbačena na jesen konkretno ne znam još datum …uglavnom to mi je bio oduvek san da snimiim pesmu zato što volim pevati,, pesma je modernog zvuka, radio mi ju je jedan mladi dečko iz Zagreba koji potpisuje muziku i tekst.. i mislim da će biti hit. Pesma će biti izbačena baš u jesen jer je to moje vreme kada sam najproduktivniji ali imam još jedan projekat na kojem radim, ali to će ostati tajna i iznenađenje za sve moje ljude koji me prate i vole- zaključio je Božo sa Republiku.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Okkukto

19.04.2022 16:01

Bozo je zaista kralj! Odličan je!