POSTAO SAM STRIC, IDEMO ĆALE: Đanijeva snajka se PORODILA, stariji sin VAN SEBE OD SREĆE, tata Marko SA POCEPANOM MAJICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Trajković se oglasio nakon što mu se snajka porodila!

POSTAO SAM STRIC, IDEMO ĆALE: Đanijeva snajka se PORODILA, stariji sin VAN SEBE OD SREĆE, tata Marko SA POCEPANOM MAJICOM! (FOTO)

Foto: estock

Miloš Trajković

Đanijeva snajka Minja, supruga od mlađeg sina Marka Trajkovića se porodila danas u bolnici " Dr Dragiša Mišović".

Minja je na svet donela dečaka, a to će biti drugi Đanijev i Slađin unuk jer od sina Miloša i snaje Nine već imaju unuka Nikolu, porodica je van sebe od sreće, prvi se oglasio stariji sin Miloš.

On je objavio na društvenim mrežama da je postao ponosan stric, podelio sliku brata Marka svog iscepanog sa osmehom na licu. Porodica Trajković je od danas bogatija za još jednog člana, a Đani i Slađa ne mogu da sakriju sreću zbog unučeta.

Slađa se oglasila malo pre porođaja vidno uzbuđena iz bolnice.

- I dalje se porađa, očekujemo svakog trenutka! U bolnici smo svi, čekamo! - izjavila je kratko Slađa Trajković za Republika.rs.

- Idemo ćale, postao sam stric, piše u opisu iz emotikone srca.

Republika

Foto: instagram printscreen

Miloš Trajković postao stric

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading