OSTALA JE TIHA PATNJA MILIONIMA FANOVA: Nekada su je mediji povezivali sa NOVAKOM - gde je i šta sada radi bivša ŠAMPIONKA?

Autor:

Sport

19.04.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako više nije na terenu, uživa u životu.

OSTALA JE TIHA PATNJA MILIONIMA FANOVA: Nekada su je mediji povezivali sa NOVAKOM - gde je i šta sada radi bivša ŠAMPIONKA?

Foto: printscreen/Twitter/WTA

Novak Đoković i Marija Šarapova

Da ste pre desetak godina pitali ljude koja je najlepša sportistkinja na svetu, vrlo verovatno da bi većina odgovorila sa "Marija Šarapova".

Pored svog izgleda, ruska teniserka je postigla ogromne uspehe na terenu, osvojivši sva četiri Grend Slema u singlu i značajan period je provela kao neprikosnoveni broj jedan na WTA listi.

Ona danas puni 35 godina, a i dalje mami uzdahe širom sveta.

 

 

 

 

Ipak, nije uvek imala sreće, te je 2016. optužena za doping, pa se privremeno povuka iz tenisa. Iako je pokušala da se vrati, 2020. godine je zvanično odlučila da okači reket o klin i posveti se drugim stvarima.

 

 

 

 

Ona se oprobala na preduzetničkom planu, otvorila je svoju liniju slatkiša, a često je viđena gošća na modnim revijama i dizajnerskim okupljanjima.

Već dugi niz godina živi u SAD, a 2020. je ozvaničila i veridbu sa svojim dečkom, britanskim biznismenom Aleksandrom Gilkisom.

 

 

Naravno, mnogi znaju da je ona uvek bila u jako dobrim odnosima sa Novakom Đokovićem, a mediji su u to vreme čak speklulisali da između njih postoji više od prijateljstva, što nikada nije dokazano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading