Bivša zadrugarka prijavila dečka POLICIJI? Mima preživela NASILJE? Oglasila se UZNEMIRENA: UPLAŠILA SAM SE, DOBIO JE ZABRANU PRILASKA!

Autor:

Zadruga

20.04.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Živković prijavila dečka policiji.

Bivša zadrugarka prijavila dečka POLICIJI? Mima preživela NASILJE? Oglasila se UZNEMIRENA: UPLAŠILA SAM SE, DOBIO JE ZABRANU PRILASKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Miroslava Mima Živković postala je žrtva nasilja, kako su preneli mediji. Naime, nju je pretukao dečko, a ona se sada oglasila i ispričala šta se tačno dogodilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mima Živković prijavila dečka policiji

Naime, Mima je rekla da nasilja nije bilo, ali da je istina da je dečka prijavila policiji jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nisu više zajedno, te da ju je ucenjivao i da je u sve upleo njene roditelje i sestru.

 

 

- Ne mogu da vas lažem kad ste već saznali. Istina je da sam prijavila bivšeg dečka, nisam više mogla da trpim torturu, jednostavno dečko ne može da se pomiri sa tim da više nismo zajedno. Govori mi samo ''Ti si moja ili ničija...'' preti mojim roditeljima, preti mojoj sestri. On u suštini nije loš, ali prosto ne može da se pomiri sa tim, tako da sam morala da ga prijavim. Izrečena mu je zabrana prilaska, žao mi je, vodi se kao nasilje u porodici, ali nasilja nije bilo. Dobro sam, dobro se osećam, evo me sedim da majkom na ručku. Prosto nisam mogla da trpim ucene, poruke sam pokazala policiji radi svoje bezbednosti! Jako sam se uplašila! Ne vidim ga pored sebe u budućnosti, ali mu želim svu sreću - rekla je Mima za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading