Ceca Ražnatović DEKOLTEOM MAMILA UZDAHE: Folk diva HIPNOTISALA sve svojim grudima, nikad provokativnije izdanje, a u ruci nosila 3. 000 EVRA! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

20.04.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju emisije ,,Zvezde Granda", a tom prilikom su svi gledali u njen dekolte!

Ceca Ražnatović DEKOLTEOM MAMILA UZDAHE: Folk diva HIPNOTISALA sve svojim grudima, nikad provokativnije izdanje, a u ruci nosila 3. 000 EVRA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Fol diva Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju ,,Zvezda Granda" u nikad provokativnijem izdanju. Naime, kada je Ceca iskoračila iz belog džipa, sve oči prisutnih na Košutnjaku su bile uprste u njen dekolte, koji je bio u prvom planu. 

Crni uski bodi od tila ic crne pantalone istakli su njenu figuru, ali je ipak gornji deo odneo pobedu. Svoj aufit Ražnatovićka je upotpunila i skupocenim aksesoarom. U ruci je nosila torbu čuvenog brenda ,,Botega Veneta", čija cena se kreće između 2. 500 i 3. 000 evra. 

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović Zvezde Granda

 

Inače, dok je Ceca posvećena snimanjima u Beogradu, ćerka Anastasija Ražnatović uživa u Sevilji s novim dečkom Nemanjom Gudeljom i njegovom porodicom. Pevačica još nije imala prilike da upozna budućeg zeta, ali kako saznajemo, jedva čeka da ga ugosti u svom domu na Dedinju. 

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

 

- Nemanja je dva puta dolazio u Srbiju zbog Anastasije, ali nije upoznao Cecu. Zato joj je obećao da će se upoznati tokom njegovog ponovnog dolaska u Begorad. Ni Ceca ne može da dočeka da ugosti budućšeg zeta, o kojem je čula sve najlepše. Srećna je što je njena mezimica pronašla momka iz dobre porodice. Zato je pristala na Anastasijin predlog da zajedno idu u Katar na Svetsko prvenstvo u fudbalu, te Nemanji i ostalim našim reprezentaticima pruže podršku - zaključuje izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Obavesten

20.04.2022 12:50

Ispusena mustikla. Toliko.

Mima

20.04.2022 15:49

Ne može se od Babe napraviti lepotica.