Nije mi neprijatno da se razgolitim i POKAŽEM TELO: Ono šta je ANGELLINA odlučila da KONAČNO OBJAVI ostavilo je sve bez TEKSTA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina otkrila detalje iz svog života koje javnost čekala da čuje.

Nije mi neprijatno da se razgolitim i POKAŽEM TELO: Ono šta je ANGELLINA odlučila da KONAČNO OBJAVI ostavilo je sve bez TEKSTA! (VIDEO)

Foto: Republika

Angellina

Angellina je na jednom dešavanju otkrila da voli da pokazuje telo, da joj nije neprijatno jer kako ona tvrdi, nije za džabe na "posebnom režimu", a onda se osvrnula na njen put "solo" u Zanzibar na kom je napunila baterije, a evo kada će izaći novi album.

- Ne bude mi neprijatno, nisam za džabe trenirala i imala ishranu i poseban režim nije mi neprijatno, obučena sam svakako, lepo je da se pokaže figura- odgovorila je na pitanje da li joj je neprijatno da pokazuje atribute, pa se dotakla svog albuma koji će uskoro ugledati svetlost dana:

Republika

Foto: Republika

Angellina

 

- Spremala sam svašta nešto novo, još od prošlog odlaska na Zanzibar imam nešto što hoću da vam pustim i to će se uskoro desiti, onako iznenada sam odlučila da to objavim sada, ovog puta sam bila samo na odmoru na Zanzibaru nisam ništa snimala, sad sam isključila mozak, malo odmorila. Ove godine ću objaviti album, ne znam još da li će biti singl po singl ili odjednom, ali sve pesme će biti do kraja ove godine. Upala sam u neku fazu da ni do prodavnice ne mogu sama, ali sam odlučila da ću na ovo putovanje  ići sama i provela sam se nikada jače, preporučujem svima koji to nikada nisu uradili, sjajno je. Bila sam sama u uživala u pogledu na more, a onda je otkrila da joj je Konstrakta favorit na Evroviziji.

- Navijam za Konstraktu na Evroviziji, ima još dobrih kandidata, ali i dalje mislim da smo mi najjači, definitivno je umetnica najbolja, a i najzdravija.- zaključila je Angelina.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading