PAVLE GRBOVIĆ NA STUBU SRAMA! Lider PSG pozira nag u kupatilu, Biljana Srbljanović objasnila razliku između njega i Mikija Manojlovića! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

20.04.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Biljana Srbljanović stala je u odbranu glumca Predraga Mikija Manojlovića koji je poslednjih dana na udaru opozicionih političara zbog izjave da se Aleksandar Vučić za političku sredinu naše zemlje Šarl de Gol.

PAVLE GRBOVIĆ NA STUBU SRAMA! Lider PSG pozira nag u kupatilu, Biljana Srbljanović objasnila razliku između njega i Mikija Manojlovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Biljana Srbljanović

Biljana Srbljanović je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju Pavla Grbovića, lidera Pokreta slobodnih građana.

Grbović na objavljenoj fotografiji pozira nag, ogrnut samo peškirom, koji mu jedva prekriva intimne delove.

U objaci Srbljanovićeve je i fotografija Mikija Manojlovića koji sedi ispred police sa knjigama. Inače, Manojlović se našao na udaru opozicije zbog pohvala na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Na slici imamo novoizabranog narodnog poslanika (levo) koji osobi sa slike (desno) ima da kaže da je "nemušt" i "nedostojan intelektualac". Eto, i to se desilo - napisala je spisateljica.

Foto: printscreen/facebook

Objava Biljane Srbljanović na Fejsbuku


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

28.04.2022 09:55

Srbljanovic?Jeli tonona sto je kod nje lpronadjena droga pa joj optosteno,ali da vise ne napada vlast i da Cedom raskine?!