VUČIĆ JE SRPSKI DE GOL, PODRŽAVAM GA JER SAM MISLEĆI ČOVEK: Brutalan odgovor Mikija Manojlovića na nevaspitana pitanja voditeljke (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.04.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Manojlović je predsednika Srbije uporedio sa jednim od najmoćnijih državnika u istoriji Francuske

VUČIĆ JE SRPSKI DE GOL, PODRŽAVAM GA JER SAM MISLEĆI ČOVEK: Brutalan odgovor Mikija Manojlovića na nevaspitana pitanja voditeljke (VIDEO)

Foto: printscreen

Glumac Predrag Miki Manojlović gostovao je u emisiji na televiziji N1, koja je pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Miki Manojlović je tom prilikom izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić srpski Šarl De Gol.

Vučić je u odnosu na našu političku sredinu Šarl De Gol – izjavio je on, čime je predsednika Srbije uporedio sa jednim od najmoćnijih državnika u istoriji Francuske.

Voditeljka Nataša Miljković, ponižena je od strane slavnog glumca, kad joj je na nevaspitano pitanje: "Kolika je cena da ovako hvalite Vučića, šta ste dobili", odgovorio nedvosmisleno "U tome i jeste odgovor za mislećeg čoveka – nisam dobio ništa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
m-aja

18.04.2022 20:59

Bravo! Miki je glumačka legenda i znam da je ovo njegov pravi stav, kao i u ostalom svih nas normalnih , mislećih ljudi.

Odgovori 39 8
Mladen

18.04.2022 21:02

Svaka čast svakome ko kao Miki jasno i nedvosmisleno iznosi svoj politički stav, posebno neko ko važi za ozbiljnu uticajnu ličnost i legendu i iznosi rprave zdravorazumske stavove.

Odgovori 42 6
Zlatko

18.04.2022 21:07

Svaka čast na odličnom odgovoru Mikija Manojlovića. Zdravorazumski patriota tako i treba da razmišlja.

Odgovori 32 8
Lina

18.04.2022 21:16

Nemoj, Miki,.. Sad po stare dane sa nas izneveris. Ostani dosledan sebi.

Odgovori 9 34