TRIFUNOVIĆ I KOPRIVICA UGLAS: Respekt prema Turcima, ali Bursa mora PASTI u areni!

Autor:

Sport

18.04.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasile se dve Željkove uzdanice.

TRIFUNOVIĆ I KOPRIVICA UGLAS: Respekt prema Turcima, ali Bursa mora PASTI u areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana u sredu od 20 sati i 30 minuta dočekuju ekipu Burse u osmini finala Evrokupa, a igrači crno-belih Uroš Trifunović i Balša Koprivica najavili su okršaj sa Turcima.

Atmosfera u ekipi je kao i uvek odlična, imamo zaista dobru hemiju. Očekivanja... Kad si u Partizanu, tvoj cilj je da napadaš sve trofeje. Čekali smo ovo cele sezone, to počinje za dva dana i daćemo sve od sebe da dostignemo cilj - poručio je bek Parnog valjka, a potom je dodao:

Bursa je dobra, iskusna ekipa. Ekipa koja igra agresivnu odbranu, igra dobro u tranziciji. Imamo još dva dana da ih analiziramo. Bićemo spremni.

Balša Koprivica je pokazao respekt prema Bursinim kvalitetima, a uveren je da će priprema za meč biti kvalitetna.

- Imaju dosta talentovanih, iskusnih igrača, pogotovo na bekovskim pozicijama. Moramo biti spremni jer se igra jedna utakmica. Pripremamo se poslednjih nekoliko dana i smatram da ćemo ući u utakmicu vrlo koncentrisani i spremni - ocenio je centar Beograđana.

Podsetimo, duel se igra u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading