Jovana Jeremić RASKRINKALA koleginice! Mnoge voditeljke su ZADOVOLJAVALE političare za pare, bilo je i TROJKI!

Autor:

Zabava

18.04.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila da su njene koledinice voditeljke bile zvezde noći mnogih političara.

Jovana Jeremić RASKRINKALA koleginice! Mnoge voditeljke su ZADOVOLJAVALE političare za pare, bilo je i TROJKI!

Foto: ATA Images

Otkako je u policijskoj akciji uhapšeno 29 osoba zbog prostitucije, o imenima, katalozima, poznatim prostitutkama i makroima ne prestaje da se govori, a sada je voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink Jovana Jeremić progovorila o tome. Jovana tvrdi da ima dosta saznanja o akterima elitne prostitucije, a otkrila je i kako VIP prodavačice ljubavi razmišljaju.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o prostituciji

- Neće one da rade za platu od 1.000 evra, kad to mogu da dobiju za dva sata intimnog odnosa. Alave su. Nije njih muka naterala to da rade. Pre nego što su se upalile kamere, mnoge voditeljke smo spominjali da su zapravo elitne prostitutke, ali ne možemo to kažemo, još nemamo dokaze, pa ćutimo. Moje najnovije informacije su da su skočile cene elitnih prostitutki, više ne mogu da se nađu na tržištu - istakla je Jeremićeva u svojoj emisiji i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o voditeljkama

- Voditeljke za koje niko ne bi rekao da se bave prostitucijom vrlo su bile zvezde noći mnogih političara. Znači, oni ih gledaju na TV i tako ih biraju i ove ih posle zadovoljavaju za velike pare. Zamisli kad se nađu na istoj televiziji dve voditeljke koje su s istim, one rade zajedno s njim sve, to se zove sendvič - istakla je Jeremićeva u emisiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Rade

18.04.2022 21:23

А ти си им држала свећу, и све видела па све знаш ? ? ? ? ?

Odgovori 17 4
Sale

19.04.2022 05:32

Ona im krcala orasi..!!

Sanja

19.04.2022 08:41

Jovana , Jovana bas si opsednuta o prostituciji . Zeno pogledaj se nasta ti licis . Tvoje oblacenje je katastrofalno , neprimerno za emisiju koju vodis . Smesna si ,da li si se ikada pogledala u ogledao . Zeno mnogo si dosadna i zamorna .

Vesns

19.04.2022 10:01

Ovo je najveca glupaca i pacenica, keoec iskompleksirani

Odgovori 10 3