Lukasa RASKRINKALE bivše, otkrile što su mu PROPADALE veze: Loš je u krevetu, SPRAVA MU NE RADI!

Autor:

Zabava

18.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Acu Lukasa razotkrile bivše, otkrile da je loš u krevetu.

Lukasa RASKRINKALE bivše, otkrile što su mu PROPADALE veze: Loš je u krevetu, SPRAVA MU NE RADI!

Foto: ST/D.Kadić

Folker Aca Lukas je posle razvoda od supruge Sonje Vuksanović imao brojne veze s devojkama iz javnog sveta i starletama, a kako Republika ekskluzivno saznaje, razlog što su mu romanse pucale jeste taj što je imao problema s potencijom. Pored toga, folker je i pre više od 10 godina saznao da ima problem s malim brojem spermatozoida, odnosno oligospermijom, što je u više navrata pokušavao da izleči, te je posećivao najbolje doktore u zemlji i inostranstvu.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas ima problema u krevetu

- Aca je bio na pregledu zbog problema s potencijom još dok je bio sa Sonjom Vuksanović u braku. Uradio je sve potrebne analize da bi se našao problem i posetio najprestižnije klinike u zemlji i Evropi. Doktori su mu rekli da ima manjak spermatozoida, tj. oligospermiju, kao i da je razlog nemogućnosti postizanja erekcije nezdrav život koji vodi - priča nam izvor i dalje objašnjava:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Aca Lukas imao problema i sa Sonjom

- Aca je zbog posla, nespavanja i raznih poroka sebi napravio problem. Malo spava, koristio je opijate, o čemu je i sam pričao, tu su i alkohol i cigarete. Sve to utiče i na libido. Pored toga, on nije čovek koji trenira, a u poslednje vreme ja nabacio i kilograme, što sve dodatno otežava.

Kako smo saznali, ovu priču znaju i pojedine bivše devojke s kojima je folker bio, pa je to najverovatnije razlog što su mu veze pucale posle nedelju-dve.

- Aca je posle razvoda od Sonje stalno menjao devojke. Bio je sa starletama poput Nataše Šavije, Jovane Doroški, Božane Vujinović, ali mu nijedna veza nije potrajala. Pričalo se i da je to razlog, ali Aca sve krije kao zmija noge! Ni Sonja neće o tome da priča iz poštovanja prema njemu, detetu i braku koji su imali. Smatra da ne bi bilo fer da ona o tome priča ako Aca neće. Za to znaju neki Acini bliski prijatelji, on nema problem da priča o tome, ali znate kako je to. Kad važite za mačo muškarca, takve stvari se radije kriju - priča nam izvor.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

 

 

Aca: Kokain sam uzimao pred nastupe

Lukas je u više navrata javno pričao o tome kako je koristio opijate, kao i o tome o kojim je supstancama reč.

- Moram da kažem da se ne stidim ni zbog čega. Uzimao sam kokain sedam, osam godina, ali ne smem da kažem koliko sam novca potrošio na njega. Dok mi je to prijalo, ludovao sam, izlazio, provodio se i bilo mi je lepo, a onda su se stvari promenile. Shvatio sam da to više nije za mene i da s tim ne mogu da napredujem i idem dalje. Na moju sreću, heroin nisam probao, on je grozan. Nikada nisam pio preterano. Samo sam šmrkao. Nikada mi nije palo na pamet da se bodem jer se užasavam vađenja krvi. Poznata je stvar da droga pojačava trenutno stanje, a ja sam pred nastupe uvek malčice nervozan. Da sam je uzimao na tezgama, bio bih još nervozniji i ne bih mogao da pevam. Nije mi bilo mnogo teško da je se rešim jer sam imao sreće da mi bog pošalje nešto mnogo bolje. Ljudi i dalje misle da uzimam, ali ne mogu da se pravdam na svakom koraku i svima - rekao je Lukas u jednom intervjuu.

O tome da pevač ima probleme u krevetu prva je progovorila Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija kada je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričala da je Aca loš u krevetu.

- Imali smo seks pre nekoliko godina. Nije to neki spektakl jer se on nije dobro pokazao u krevetu. Jako je loš. Loš mu je polni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom. Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf, da sve to ispričam. Seks smo imali u hotelu u Lukavcu dok sam ja još bila nepoznata javnosti. Možda je zaboravio ko sam ja, pa sad hoće da obnovi gradivo - ispričala je Diskrecija za medije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Maca Diskrecija o Aci Lukasu

S druge strane, starleta Nataša Šavija rekla je da ne bi da priča o Lukasovom problemu jer je prezauzeta sređivanjem placa i kuće u Novom Sadu.

- Neka priča o meni i Aci ostane u prošlosti! Ne bih da otkrivam detalje veze, to je stvar o kojoj ipak on treba da priča - rekla je kratko Šavija za nas.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija o Aci Lukasu

Pozvali smo Lukasa, koji tvrdi da ga odavno ne zanima šta starlete pričaju o njemu.

- Smučilo mi se da me novinari zovu svaki put kad neka starleta nešto lupi. Boli me ku*ac za starlete, ja sam Aca Lukas, one to treba da znaju. Baš me briga šta pričaju i šta lupetaju. Nisu ništa u mom životu i ne bih da im dam sekundu medijskog prostora - poručio je folker.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sandra

18.04.2022 19:28

E baš nas zabole dal' se Lukasu diže.Koje gluposti🤮