Vesna Đogani u potresnoj ispovesti otkrila detalje TEŠKE DEPRESIJE kroz koju je prošla: BILA SAM POTPUNO BEZVOLJNA, TREBALA MI JE POMOĆ!

Autor:

Zabava

18.04.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani prošla je kroz tešku depresiju.

Vesna Đogani u potresnoj ispovesti otkrila detalje TEŠKE DEPRESIJE kroz koju je prošla: BILA SAM POTPUNO BEZVOLJNA, TREBALA MI JE POMOĆ!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Vesna Đogani sa Đoletom Đoganijem ima sina Adrijana i ćerku Lauru, a sada je priznala da je prošla kroz tešku depresiju nakon prvog porođaja.

Republika

Foto: pink.rs/printscreen

Vesna Đogani o roditeljstvu

- Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari - rekla je Vesna, pa dodala da se u jednom trenutku obratila psihoterapeutu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani o depresiji

- Kako je Adriano postajao sve stariji nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri - rekla je Vesna u jednoj emisiji, prenosi Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading