Nebojša Grnčarski PROGOVORIO o DETALJIMA sudskog procesa! Žena ga optužila za FIZIČKO NASILJE, deca stala na NJEGOVU STRANU!

Autor:

Zabava

18.04.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejboša Grnčarski u svojoj ispovesti progovorio o nasilju nad bivšom suprugom.

Nebojša Grnčarski PROGOVORIO o DETALJIMA sudskog procesa! Žena ga optužila za FIZIČKO NASILJE, deca stala na NJEGOVU STRANU!

Foto: ATA Images

Prošle godine podigla se prašina u javnosti kada je Dragana Grnčarski podnela krivičnu prijavu protiv supruga Nebojše Grnčarskog zbog fizičkog nasilja. Ona je tada od suda tražila da Nebojša dobije privremenu meru zabrane prilaska. Kako je tužilaštvo navodno odbacilo tužbu Dragane za porodično nasilje, Nebojša je progovorio o svemu što je preživeo u poslednje vreme, te istakao da je najzahvalniji zbog činjenice da su deca odlučila da žive sa njim.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Grnčarski prijavila supruga Nebojšu za nasilje

- Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, trudim se da ublažim posledice koje je u našim životima proizvela lažna optužba za nasilje protiv mene. Deca neko vreme nisu išla u školu jer su ih drugovi, pod uticajem natpisa na portalima i u štampi, pitali da li je to istina. Meni je bilo pakleno teško tih nedelja, sve ono u šta sam verovao, brak, pristojnost, vaspitanje, raspalo se kao kula od karata. Možete li da pretpostavite kroz kakvu emotivnu vrtešku su prolazila deca? Bilo mi je važno samo njih da zaštitim.

Republika

Foto: ATA Images

Nebojša Grnčarski o brakorazvodnoj parnici

Kako su deca odlučila da ostanu da žive sa njim, najstariji sin Viktor je pred tužilaštvom rekao da otac nikada nije digao ruku na njegovu majku Draganu.

- Njhova odluka je za mene najveća satisfakcija. Posvećen sam njihovoj budućnosti, želim da postanu emotivno funkcionalne osobe koje će jasno praviti razliku između dobrog i lošeg. Nestalo bi sveta i čoveka kad bi laž, zlo i mrak pobedili dobro, ljubav i istinu. Draganu poštujem kao majku naše dece, uprkos tome što me je u javnosti optužila za gnusne stvari. Ponoviću ono što sam rekao u tužilaštvu: nikada suprugu nisam udario, ali sam bio svedok njenog poročnog ponašanja - rekao je Nebojša za Gloriju i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Nebojša Grnčarski o Dragani Grnčarski

- Sa Olgom i Ignjatom sam bio na selu kada me je Dragana kratkom porukom obavestila da se iselila iz našeg stana. U početku sam mislio da se šali. Nakon što smo se vratili u Beograd shvatili smo da je nema. Nisam imao pojma gde je. Zvao sam je telefonom, slao poruke, ali ona nije odgovarala. Kako nemam društvene mreže deca su me budila noću da mi pokažu šta njihova mama kači na storijima. Obično su to bili snimci iz noćnog provoda sa veselim društvom. Dva meseca nije videla decu i to me je, kao porodičnog čoveka, najviše bolelo. Ubrzo me je čekalo novo iznenađenje. Podnela je tužbu protiv mene za porodično nasilje, želeći da me na taj način ostrani iz zajedničkog stana, kako bi ubrzala prodaju naše nekretnine i brzo došla do neophodnih novčanih sredstava. U javnosti sam osuđen i proglašen nasilnikom, pre nego što je pravosuđe završilo svoj deo posla. Pošto je saslušalo svedoke, tužilaštvo je odbacilo tužbu zbog nedostatka dokaza - istakao je Nebojša.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Grnčarski o nasilju

Podsetimo, Dragana je prijavila supruga za fizičko, psihičko i finansijsko nasilje, koje je prijavila nekoliko meseci posle navodnog nasilja, a na pitanje zašto ga nije prijavila kada se nasilje dogodilo, rekla je da nije želela da se njihova imena provlače kroz medije.

- Te večeri sam sedela u dnevnoj sobi, čitala knjigu i pušila cigaretu. Prošao je pored mene i rekao: "Luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila, i deca su te provalila." Pošto sam ćutala, uhvatio me je za ruke, počeo da me trese i da viče: "Mutava, odgovori", a onda mi je udario dva šamara. Otrčala sam u kupatilo da se ispovraćam, spakovala stvari, pozvala drugaricu i otišla kod nje - ispričala je Dragana tada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goca

19.04.2022 07:56

Kakva je to majka kada deca beže od nje